LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

David Boysen ophæver med Roda

| Æresdivisionen | 41 kommentarer
David Boysen ophæver med Roda
Foto: Roda
Efter bare et halvt år i Roda har den danske offensivspiller David Boysen fået ophævet sin aftale. 

David Boysen skiftede i sommer Brøndby ud med Roda, og den 25-årige dansker har været forholdsvis fast mand i Æresdivisions-klubben. 

Ikke destomindre har parterne ophævet samarbejdet halvandet år før tid. 

I tæt samråd har vi indgået en aftale om at ophæve kontrakten med David. Vi ønsker ham selvfølgelig held ig lykke med det næste skridt i sin karriere, siger Rodas tekniske direktør Ton Caanen til klubbens hjemmeside. 

13 kampe og et mål nåede Boysen i Roda.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

41 kommentarer

mads462f 11:59          
Måske Randers FC er en ny mulig klub? De mangler en kantspiller, og Boysen spiller selv kanten og kan udfylde rollen.
RealBrøndbyIF 12:00          
Fedt Brøndby nåede at tjene skejsere på ham, mon Lyngby kalder igen?
BobErGul 12:09          
Mærkelig historie...
Virker måske lidt som den kære Boysen havde lidt for store forventninger?

At en udenlandsk klub betaler 2-2½ mill kroner for en spiller og må lade ham gå efter et halvt år, er nok ikke medvirkende til at give danske fodboldspillere et godt ry i udlandet.
BoIS 12:20          
Det er en interessant betragtning dét, Bob skriver.

At man betaler så mange penge for en spiller for så at ophæve med ham.
Ophævelsen er sket i samråd med David, så han får nok ikke nogen kompensation og klubben sparer løn ... men 2-2½ millioner kroner er alligevel noget af en afskrivning for en klub på den størrelse efter blot et halvt år.
LukeDanDuke 12:26          
At en udenlandsk klub betaler 2-2½ mill kroner for en spiller og må lade ham gå efter et halvt år, er nok ikke medvirkende til at give danske fodboldspillere et godt ry i udlandet.
Nu vil jeg også påstå at det var ret tydeligt at han ikke har niveau til udlandet. Mener også at de fleste var lidt forundrede over at man kunne tjene relativt mange penge på en spiller af hans kaliber. Jeg undrede mig i hvert fald meget da de købte ham. Superliganiveau er mere end nok til at matche ham.
SotD 12:33          
Mærkelig historie...
Virker måske lidt som den kære Boysen havde lidt for store forventninger?
Nja. Store er nok ikke ordet. Andre er nok mere. Han har jo ikke lagt skjul af, at holdet efter ansættelsen af den nye træner har spillet meget mere defensivt end han har brudt sig om.

Så det overrasker mig faktisk ikke.

Jeg så ham gerne i SIF, hvor han kunne tage Emil Scheels plads. Vi mangler en venstre kant der kan skabe chancer, og der burde Boysen passe fint - Men han har nok ikke den store lyst til at træde så langt tilbage i sin karriere på nuværende tidspunkt. Det længste han kan træde tilbage er vel Lyngby, og det er nok heller ikke hans første valg.

Mon han tager til Hammarby?
LukeDanDuke 12:38          
Har svært ved at se ham i SIF. Tvivler på de har råd til ham og selv hvis de har er det som du skriver, sotd, et meget stort skridt tilbage i karrieren.

Måske Lyngby, men personligt anser jeg ikke lyngby som en specielt attraktiv klub pg.a. deres økonomiske problemer. De har sku nok heller ikke råd til ham.

Hammarby er et godt bud. AGF mangler også kantspillere/angribere (kan han ikke spille begge positioner?), så måske det også kunne være et bud? Tvivler på han kan finde en klub i en række der er bedre end den Superligaen.
Mandag 25. marts
Søndag 24. marts