Luk

David Boysen skifter til Fremad Amager

| NordicBet Liga | 8 kommentarer

Infoboks

Fremad Amager forstærker sig med 30-årige David Boysen, der senest har været i FC Helsingør og nu har skrevet kontrakt til 2023 på Amager.

David Boysen forlader FC Helsingør denne sommer for at rykke en smule sydpå.

Tirsdag meddeler Fremad Amager nemlig, at man har skrevet en toårig kontrakt med offensivspilleren.

- Jeg har haft nogle rigtig gode samtaler med David omkring vores holdning til dagligdagen i Fremad Amager, og hvad vi forventer af vores spillere. Det, jeg har fået ud af de samtaler med David, er at han brænder for at præstere på træningsbanen og til kamp. 

- Han har haft lidt tilbagegang med skader og formen de sidste par år og har arbejdet stenhårdt for at komme tilbage på topniveau, siger Fremad Amager-sportschef Jacob Gaxe og tilføjer:

- Vi får en spiller ind, der vil være en del af et miljø, hvor der bliver sat nogle meget tydelige krav til hverdagen. De spillere, der kommer til klubben, skal have lysten og viljen til at give den alt, de har i sig. Det er oplevelsen med de nuværende spillere, og spillerne skal turde sætte krav til hinanden, for vi skal Fremad som hold. 

- Når vi er på banen, skal der arbejdes igennem – både til træning og kamp. Det er jeg sikker på, at David kommer til at bidrage med. Han er indstillet på at udvikle sig selv og udvikle holdet – det er den mest væsentlige faktor os, siger Gaxe.

Fremad Amager er David Boysen 12. klub i karrieren, efter han tidligere har været i AB, Lyngby, Viborg, Brøndby, Roda, Beitar Jerusalem, Elfsborg, Helsingborg, Ness Ziona, Hapoel Nof Hagalil og altså Helsingør.


Af Martin Schmidt
Søndag 25. juli