Luk

David N: AGF-pres gnaver i spillernes sjæl

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

OB - AGF
Superligaen Grundspil (01/11)
Bet25 2,44 3,40 2,90
Oddset 2,50 3,35 2,85
bet365 2,30 3,40 3,00

Presset i AGF spiser lidt af spillernes sjæl, hver gang man taber, siger David Nielsen, der nyder at se hvordan hans unge spillere reagerer på presset.

Der kan ikke herske den store tvivl om, at Aarhus er en fodboldby med stor passion for byens hold AGF.

Den passion medfører et vist pres, som er større end andre steder, mener klubbens cheftræner David Nielsen, der nyder at se sine unge spillere håndtere presset – hvilket han med en slem sæsonstart for alvor har fået at se.

Det siger han i et interview med Århus Stiftstidende.

- Den her klub spiser lidt af din sjæl, hver gang du taber. Du får det i dobbelt effekt. Og jeg kan godt lide at se de her unge mænd, der kommer ind og vil spille for AGF og drømmer om at gøre det godt. Men hov, så går det ikke så godt, og hvordan håndterer spillerne så de små gnavere i deres sjæl? Det kommer til at gøre dem til mænd, siger David Nielsen til Århus Stiftstidende og tilføjer, at han ikke har mærket tungere pres end i de seneste to runder mod Vejle og OB.

I de to kampe glædede han sig over den robusthed, som hans hold viste. Det får AGF-spillerne chancen for at vise igen, når Silkeborg venter mandag aften.

Kampen spilles i Silkeborg og starter klokken 19.00. Inden opgøret er AGF nummer 11 med seks point efter otte kampe, mens Silkeborg er nummer seks med 11 point.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober