LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

David N: Bøjer mig i støvet for Blume

| Superligaen | 23 kommentarer
David N: Bøjer mig i støvet for Blume
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Infoboks

Thisted - Lyngby
NordicBet Liga (28/04)
bet365 4,33 3,75 1,75
NordicBet 4,15 3,80 1,77
Oddset 4,60 3,80 1,72

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Lyngbys David Nielsen er meget tilfreds med den udvikling, Bror Blume har vist, og det er derfor, klubben har valgt at forlænge med ham.

Lyngby har forlænget kontrakten med den 25-årige midtbanespiller Bror Blume, så den nu gælder til sommeren 2019.

Cheftræner David Nielsen roser Blume for sin store udvikling, hvor han er gået fra at være uden for holdet til at være blandt Nielsens foretrukne.

- Bror Blume er gået fra at være en spiller, jeg ikke kunne bruge, til at være en spiller, der er en vigtig del af vores hold. Og det er ene og alene Brors egen fortjeneste. Han er blevet et mandfolk, siger Nielsen til Lyngbys hjemmeside.

- Jeg har været meget hård ved Bror og bedt ham ændre nogle ting, som er praktisk talt umulige at ændre. Det handler om attitude, vindermentalitet og andre fundamentale ting, som er vigtige for mig. Jeg bøjer mig i støvet for den transformation, som Bror har lavet, og jeg er ekstremt glad for at kunne kalde ham en vigtig spiller for Lyngby Boldklub i dag.

David Nielsen uddyber videre, at Blume er blevet en vinder og nu lever meget professionelt.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

23 kommentarer

DanniSnartMLSKönig 10:24          
Sjovt navn + dårlig teknik + syg træner = lang kontrakt i et konkursramt Lyngby.
KasperK 10:58          
Forsmået FCM´er + troll = irrelevant indlæg
quaz 11:16          
Blume har i mange år været båret frem af sit store talent, men siden han blev rykket op i førsteholdstruppen, så har han ikke arbejdet hårdt nok, overhovedet.

Bror Blume var i ungdomsårene en af de teknisk stærkeste spillere i sin årgang, men grundet sin sene fysiske udvikling, har han ikke været inde omkring ungdomslandsholdene særlig meget, selvom han var et rigtig stort talent.
Kim W 11:25          
Sjovt navn + dårlig teknik + syg træner = lang kontrakt i et konkursramt Lyngby.

Muligvis en af de mest misvisende ting jeg længe har læst. Bror Blume har et fantastisk overblik og en teknik bedre end gennemsnittet. David Nielsen er fortjent nomineret til årets træner.

Bror Blume er for mange et sjovt navn, så den ramte du da rigtigt. 1 ud af 3 er selvfølgelig bedre end ingenting.
DanniSnartMLSKönig 11:36          
Alt er relativt, især i forhold til fodbold. Det at jeg ikke mener han er teknisk stærk skal ses i forhold til udenlandske liga systemer så som, La Liga, Sekunda, Serie A og B, MLS med flere.

Hvis man ser på SAS ligaen vil jeg kunne medgive at han har et teknisk niveau over gennemsnittet. Men i den måde hvorpå jeg diskutere og analysere fodbold kigger jeg på det brede fodbold perspektiv og lader mig ikke hæmme af divisioner og ligasystemer.
schmede 11:56          
Ah... så fcm er et skodhold, i den bredere fodboldforstand...
Hvordan du så andetsteds kan sige, at Mikkel Duelund og Sebastian Giovinco er lignende spillere, er jo helt sort, både i snæver og bredere fodboldmæssigt perspektiv.
DanniSnartMLSKönig 12:21          
Jeg mener aldrig officielt jeg har ytret at jeg mener FCM er et dårligt fodbold hold, og den kompatrive analyse af henholdsvis Duelund og Giovinco var ment i forhold til fodbold stil og derved ikke en 1/1 analyse af niveau.

Dit udbrud er tyndt og jeg savner energi i din argumentation. Det er farligt at tillægge andre folk holdninger de ikke kan stå inden for, og jeg er grundlæggende ikke interesseret i dine projektioner i forhold til fodbold og dit indsnævrende perspektiv.
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april