Luk

David N. før FCK: Fedt at se os mod de bedste

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - AGF
Superligaen Grundspil (29/11)
Bet25 3,00 3,70 2,25
Oddset 3,10 3,65 2,20
bet365 3,00 3,75 2,15

David Nielsen har stor respekt for FC København og glæder sig til at se sit AGF-hold matchet op mod de bedste spillere i 3F Superligaen.

AGF har søndag aften chancen for at stryge til tops i Superligaen, men det kræver en sejr i hjemmekampen mod FC København.

FCK har fået en elendig sæsonstart med fire point i fem kampe, men AGF-træner David Nielsen forventer trods det en svær opgave mod københavnerne.

- Vi kommer til at møde et hold fyldt med kvalitet. De er dygtige og er helt sikkert i en situation, hvor de kommer med alt for at gøre det svært for os. Vi glæder os helt vildt til kampen, og det er også for at se vores eget niveau holdt op imod de bedste spillere i ligaen. Det er altid godt.

- Vi er kommet et pænt stykke i de første fem kampe og har set nogle gode ting fra os selv, men vi mangler også at spille mod de bedste spillere i ligaen og se, hvor langt vi er kommet der. Det glæder jeg mig meget til at se.

- Vi har stor respekt for dem, men vi har også en ekstremt stor tro på os selv, i forhold til at vi kan matche deres intensitet og gøre ondt på dem, siger David Nielsen i en video på AGF's Twitter-profil.

AGF er inden kampen på tredjepladsen med to point op til førerholdet FC Midtjylland, mens FCK er på en øjeblikkelig tiendeplads.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt

11 kommentarer

Alerts 11:53          
Takterne fra sidste sæson skal findes frem igen, hvis hovedstadsklubben skal besejres.

Selvom vi er ubesejret, har der manglet noget aggressivitet i denne sæson.
AltidHvid 12:10          
Enig,vi kan meget let tabe til FCK.
TheUnitedWay 12:13          
Vil stadig mene vi har favoritværdigheden, men det bliver tæt.
Bastian1 12:16          
lol.... de bedste. I er oppe imod et hold som har fået ca. 1 point i snit i deres kampe for 2020...FCK kan absolut ikke betegnes som et tophold eller det bedste hold pt.
De har en junior træner og gamle spillere, tror de skal kæmpe for at nå slutspillet i år.
Orlaj 12:23          
David lyder som en mand, der fedter for at nyt træner job
Peter Nielsen 12:23          
Der ER mange gode spillere i FCK, men efterhånden synes jeg også der er for mange gennemsnitlige spillere under vanlig FCK niveau. Selv spillere som vi ved er gode har haft svært ved at ramme det niveau som vi ved de har, eller i hvert fald har haft. Om det kun er pga nuværende form eller har noget at gøre med alder eller motivation skal jeg ikke kunne sige, men jeg er ikke skræmt over FCK´s trup for tiden.
alexis 12:29          
Spiller for spiller er FCK jo stadig bedre end os men de er såret og har været det længe. Kniven skal stikkes ind hvor det gør ondt.
KSDH
Onsdag 25. november
Tirsdag 24. november