LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

David N. hylder sit hold efter comebacksejr

| Superligaen | 5 kommentarer
David N. hylder sit hold efter comebacksejr
Foto: Getty Images

AGF's David Nielsen forklarer, at Vejles taktik i mandagens kamp overraskede ham, og han roser sit mandskab for at vinde kampen 2-1 efter at komme bagud.

AGF tog mandag aften en uhyre vigtig sejr i Superligaen, da holdet besejrede Vejle med 2-1 og dermed vandt for første gang siden september.

Cheftræner David Nielsen var overrasket over, at Vejle kom ud i en ny formation, men føler, at AGF fik godt styr på det undervejs.

- I de første 20 minutter af kampen havde vi problemer med at få fat i bolden og få gang i vores pres. Vi kom bagud, og det er stærkt at vinde kampen i den situation, vi er i - det siger lidt om, hvilket omklædningsrum vi har, siger Nielsen.

Overraskede det dig, at Vejle stillede i en anden formation?

- Selvfølgelig gjorde det det. Alle trick gælder, og det var stærkt af dem. Vi slog tilbage ved at lægge vores formation om. Det spil foregår hele tiden, og det er vigtigt, man kan reagere på det.

- Vi skulle hen på 25 minutter, før vi fik fat, og specielt i pausen fik vi justeret de ting, der skulle justeres. De tre point er vigtige for os, og vi havde behov for at grave helt dybt for at vinde denne fodboldkamp.

Var sejren fortjent?

- Når man har tabt fire kampe i streg i ligaen, er det ligegyldigt (om det er fortjent, red.). Vi har i tidligere kampe ikke kunnet stå imod, og vi kom bagud 1-0 og så shaky ud, men vi fik hevet os selv op ved hårrødderne, og det er historien nu.

- Det er mange kampe siden, vi har vundet, og det var fantastisk arbejde af spillerne at gå ud og vinde kampen, siger Nielsen.

AGF's sidste to kampe er ude mod FC Nordsjælland og hjemme mod Hobro.

Nikolaj Harding / mikkel@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Søndag 19. maj