Luk

David N: Jeg stod med en blodsmag i munden

| Sydbank Pokalen | 15 kommentarer
David N: Jeg stod med en blodsmag i munden
Foto: Getty Images

AGF-træner David Nielsen var igennem en hård aften på Ærø, men var stolt af, at hans spillere stemplede ind, da tingene så sværest ud.

AGF var bagud 1-2 mod Marstal/Rise med fire minutter igen af onsdagens kamp i Sydbank Pokalen, men fik vendt tingene i forlænget spilletid.

Det holdt hårdt for AGF, men cheftræner David Nielsen var glad for, at spillerne stemplede ind, da det så sværest ud.

- Vi gjorde det svært for os selv. De havde to dødbolde og scorede på dem begge. I første halvleg havde vi for dårlig kvalitet i vores angrebsspil, men efter de scorede til 2-0, og vi dansede med døden, var der nogle spillere, der virkelig steppede godt op, siger Nielsen til AGF TV.

- I det øjeblik er det ligegyldigt, om du er Superliga-hold eller et hold fra de lavere rækker, for når man er bagud 2-0, løber man rundt med en masse tanker. Der holdt vi hovedet koldt og kørte den hjem.

- Men det var på et hængende hår, og jeg stod derude med blodsmag i munden. Det var en lidt hårdere aften, end vi havde tænkt os, her på Ærø, hvor folk ellers er ekstremt hyggelige og søde, siger AGF-træneren.

AGF vandt kampen med 6-2 i den forlængede spilletid.


Af Sara Margren

15 kommentarer

haraltidret 21:54          
Det havde også været en godkendt fyringsgrund af David Nielsen, hvis AGF havde tabt til et seriehold. Så jeg kan godt forstå at han havde nerver på og blodsmag i munden.
bruger 172182 22:19          
Sådan noget sker i pokalen. Kan du huske Skagen Brøndby? Det var dengang Brøndby var det, som FCK er i dag. Så det var et jordskælv i dansk fodbold dengang.
Peter Nielsen 22:21          
Er det virkelig noget at være stolt af ? At det er nødvendigt at være bagud 2-0 før nogle af ens spillere tager sig sammen ?
Él Capitano 23:09          
Nej det havde det satme ikke!! Okay det er en katastrofe og for ringe! Men at fyre trænere, som har brugt jeg ved ikke hvor mange sæsoner på at samle en slagkraftig hold som nu er det nok stærkeste i mange år, på grund af et nederlag, er hovedløst.. Vi er stadig med i top seks og det må alt andet lige være vigtigere..
TST 23:40          
GF Haterne er igang igen...
Acheron 3 23:47          
Sådan noget sker i pokalen. Kan du huske Skagen Brøndby? Det var dengang Brøndby var det, som FCK er i dag. Så det var et jordskælv i dansk fodbold dengang.
Arh, ikke helt. Da kampen blev spillet i april 1987 havde vi bare et enkelt dansk mesterskab på kontoen (fra 1985) men var på vej mod nummer to. Derimod var vi en fremadstormende klub som på nogle måder var nyskabende i forhold til de traditionelle klubber. Når det er sagt så var det selvfølgelig en sensation. Skagen spillede dengang i jYllandsserien, mener jeg.
JLS 00:18          
Acheron@

Ja Skagen lå i Jyllandsserien.. Og deres bedrift blev så også sat i relief af, at de rent faktisk i runden inden Brøndby havde slået B1903 ud.. Det er der egentlig mange der "glemmer".. Mener så i øvrigt, at de tabte ret klart til Herfølge i runden efter.. Men 2 store skalpe de fik taget der i 1987.. :)
Onsdag 18. september
Tirsdag 17. september