Luk

David N. jubler: Nicolai Poulsen er voldsom

| 3F Superliga | 20 kommentarer

Infoboks

Randers FC - AGF
Superligaen Grundspil (24/10)
Bet25 2,24 3,30 3,20
bet365 2,20 3,30 3,10

AGF har i Nicolai Poulsen fået sig en fremragende fodboldspiller, hvis man spørger cheftræner David Nielsen.

Nicolai Poulsen er gået direkte ind i AGF's startopstilling og har taget taktstokken på klubbens midtbane.

Hans opgave er at løfte arven efter Jens Stage, der er draget til FC København, og hvis man spørger cheftræner David Nielsen, så gør den tidligere Randers FC-spiller et fremragende stykker arbejde.

- Han er fuldstændig voldsom. Han spiller fuldstændig vildt. Det er derfor, vi kan spille, som vi gør.

- Han binder tingene sammen, og mod FCM gjorde han Mustafa Amini bedre. Det så rigtig godt ud, at de var tættere på hinanden.

- Der var power i det, og Nicolai er en ekstremt dygtig spiller, som virkelig er kommet ind og har taget fat i tingene, siger David Nielsen.

En anden ny mand, der har gjort det godt, er Jon Thorsteinsson, som i weekendens kamp mod FC Midtjylland havde slået Jacob Ankersen af pinden i venstresiden.

- Jon har været helt outstanding i alt, hvad han har lavet. Han er en anden type spillere, som kan lirke tingene lidt mere op på den sidste tredjedel af banen. Ankersen er en motor, som er lidt mere en dybdeløber.

- Det er to gode spillere, der kæmper om en plads, og det er sådan, det skal være, siger David Nielsen.

Han er generelt set glad for den trup, han har til rådighed lige nu.

- Vi kan gøre mange ting med vores hold. Vi kan ændre udtryk med de spillere, vi har på bænken. Vi kan få noget fart ind i venstresiden, hvor Tobias Sana kom ind i stedet for Jon mod FCM.

- Vi har Alexander Ammitzbøll, som kan løbe dybt, og vi har Nicklas Helenius, der kan komme ind, når vi har et tungt spilovertag, siger David Nielsen.

AGF har trods den gode trup kun ét point efter tre runder. I den kommende runde venter Lyngby Boldklub.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

20 kommentarer

Kong Dario 10:20          
Helt enig i de betragtninger David her kommer med.
Synes virkelig vi stod godt på banen, og spillede en fremragende kamp imod FCM, hvor vi igen ikke fik point som fortjent. Er dog klart fortrøstningsfuld - pointene skal nok komme.
Slettet(220030191409) 10:21          
Den mest fornuftige trup set i mange år, nu skal resultaterne så også snart gerne blive bedre, men klart fremgang i spillet og Poulsen virker helt klart tændt. Man kunne også se, at han nød at spille på stadion i søndags med alle de fremmødte..
80Aarhus00 10:26          
Poulsen har helt klart været bedre end forventet. Det har gjort knap så meget at miste Stage, når han har kunnet tage over. Og det virker til, at han nyder at være i klubben.
Slettet(072126190212) 10:26          
Da vi hentede ham, var der flere forsmåede Randers-fans, der havde travlt med at tale ham ned, sige han var en af deres ringeste, var overvurderet, talentløs, og at han ville være nem at erstatte.

Min opfattelse indtil videre er, at han muligvis har været vores bedste mand i de 3 første kampe, og at han ender med at blive en rigtig god signing!

Og ja, det virker til, han nyder klubben. Det var fedt at se ham lave et par gode driblinger og dernæst opildne publikum.

Konklusionen må være, at det kun er problematisk at være fra Randers, hvis man opfører sig som en randrusianer.
Kabali 10:32          
Helt enig, han har gjort det virkelig godt. Bryder ofte modstanderens opbygning og får skillet sig fornuftigt af med bolden. Mod FCM så man tilmed også at han kan tage et par hurtige træk, der førte til frispark på kanten af feltet. Jeg tror han hurtigt bliver en favorit i Aarhus. Derudover er det fedt at vi har fået flere strenge at spille på med de andre tilføjelser, som DN nævner. Jeg ser frem til de næste to kampe mod mere jævnbyrdige hold.
Slettet(202352200106) 10:53          
Det er da så komisk, at der bliver hylet så meget herinde, når en Randers fan deltager i debatten, men her er det så en AGF fan, som hiver Randers ind i en nyhed, som intet har med Randers at gøre. Forvirringen kan vel skyldes, at personen både holder med FCK og AGF, hvorved Delaney så er forsikres i form af, at når hvis AGF skulle rende ind i en dårlig periode, så kan et mesterskab til FCK vel være et plaster på såret.


Hvor kommer du fra Delaney? Man skal vel enten komme fra Aarhus eller København, hvis man skal være så høj og hellig. Ellers er man jo bare en simpel bonderøv. Jeg kommer fra Aarhus by the way.
Snigskytten 10:57          
Troede sgu os Delaneyforpresident var FCK fan :o
Mandag 18. oktober