Luk

David N: OB og VB var dem der kunne nå os

| 3F Superliga | 15 kommentarer

Infoboks

AGF - SønderjyskE 2-0
Superligaen Grundspil
74' 0-0 Stefan Gartenmann
74' 1-0 Patrick Mortensen
80' 2-0 Patrick Olsen

David Nielsen glæder sig over, at AGF sørgede for, at OB og Vejle ikke kom i gang. Det var de hold, der kunne hente os, og nu er det tid til at slippe os selv lidt fri, siger han.

AGF fortsatte søndag klubbens gode forårsstart, da det blev til en 2-0-sejr mod SønderjyskE hjemme på Ceres Park.

Derudover har AGF i 3F Superligaen efter nytår slået Lyngby, mens det er blevet til nulløsninger mod både Vejle og OB.

AGF-træner David Nielsen er glad for udbyttet i de første kampe, inden AGF nu kan se frem til en række svære kampe i slutningen af grundspillet.

- Det er klart, at vi har kigget lidt på os selv og set, at nu har vi sørget for, at OB og Vejle ikke kom i gang. Det var de hold, der kunne hente os. Nu var det tid til at slippe os selv lidt fri, og det var dejligt at se, at vi fik ramt det godt, siger David Nielsen efter sejren mod SønderjyskE.

AGF's sidste fem modstandere i grundspillet er FCK, FCN, FCM, Randers og Brøndby.

Dominerede fra start til slut

David Nielsen er generelt særdeles tilfreds med indsatsen mod SønderjyskE, hvor cheftræneren så aarhusiansk dominans hele vejen igennem.

- Spillerne gik ud og spillede en fremragende kamp, som de tog fat i. Vi har holdt et godt fokus og trænet godt, og det var dejligt.

- Vi havde fuld tro på det i løbet af hele kampen. Vi dominerede stærkt fra start til slut, og det var godt at se. Vi havde fuld tro på, at vi nok skulle finde en vej igennem, efterhånden som de også blev mærket af at stå imod i hele kampen, så det var rigtig godt, siger David Nielsen.

AGF er efter 17 runder på tredjepladsen med 32 point, hvilket er fire og fem færre end henholdsvis FC Midtjylland og Brøndby.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt

15 kommentarer

80Aarhus00 10:09          
Hvis han bevidst udelader Aab er det lidt en pudsig udmelding. Så må den forstås som en slags stikpille, da Aab vel har de samme forudsætninger som OB og Vejle til at kunne hente os. Heldigvis ser det ikke ud til, at det er muligt for nogen af klubberne i grundspillet.
GF_Foreva 10:15          
Nu har GF jo ikke spillet mod AaB her i foråret...
AaBager 10:18          
Han har nok bare set os spille...
Toon Toon! 10:18          
Jeg er dybt imponeret over hvor godt David har styr på det her AGF-hold. Man kom med et klart defensivt fokus i de første kampe pga dårlige baner og fordi det var vigtigere at modstanderne ikke vandt end at vi selv gjorde det.

I går var banen bedre og top 6 ser ud til at være sikret. Så kan der tænkes offensivt og det gode spil blev fundet frem.

Så godt trænerarbejde.

Defensiven er bundsolid. Desværre er jeg bange for at vi mangler den sidste offensive kvalitet til at kunne spille med om guldet. Jon og Links er ikke effektive nok, ikke helt dygtige nok endnu. En Bundu i storform, så kunne det have set anderledes ud.

Men man har selvfølgelig lov at håbe at Jon, Links og Albert evt finder et topniveau vi endnu ikke har set fra dem. Det er nødvendigt. Og så skal Blume eller PO også gerne toppe.

Fed udvikling nonetheless.
80Aarhus00 10:19          
Jeg har muligvis fejltolket en smule ;)
Troede kommentarerne også var med henblik på denne rundes resultater og forfølgerne til top 6 generelt. Så er David nok alligevel slet ikke ude på ballade.
Snigskytten 10:22          
Men vi har ikk mødt AaB her i opstarten. Og har derfor ikk kunne påvirke dem, som med Vejle og ob.
Martinovic 10:24          
David er en klassetræner. Uden tvivl en af de bedste i Superligaen.

Alt efter hvor godt FCK kommer i gang, kommer AGF til at kæmpe for en bronzemedalje. Jeg ser dem som det tredje/fjerdebedste hold i Danmark pt. Nuværende top4 er noget bedre end resten af ligaens hold.

Randers præsterer stabilt for tiden, men jeg synes ikke, at deres hold er til mere end en femteplads.
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar