LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

David N: Patrick Mortensen skal have tid

| Superligaen | 12 kommentarer
Sindssyg afslutning: Marvin Egho banker sømmet i AGF's Europa-drømme - se hans sene udligning her
Op i nettaget! Sana brager AGF på sejrskurs på straffespark - se målet her
Knuste AGF: Mål dybt inde i overtiden sender AGF på sommerferie - se alle målene fra AGF - Randers
AGF-målscorer: 'Vi bliver for selvfede'
Skuffet Stage efter AGF-nederlag: 'Vi skal lave nogle mål'
David N: Patrick Mortensen skal have tid
Foto: Getty Images

David Nielsen vil ikke skynde sig med at få Patrick Mortensen tilbage, og han roser afløseren Alexander Ammitzbøll, der igen scorede for AGF mod Randers lørdag.

AGF-angriberen Patrick Mortensen har ikke spillet for AGF i de seneste fire kampe. Blandt andet missede 29-årige Mortensen lørdagens Europa Playoff-nederlag på 2-1 mod Randers, og AGF-træner David Nielsen vil give angriberen den tid, han skal bruge for at være klar.

Nielsen er nemlig også godt tilfreds med Mortensens afløser – den 20-årige Alexander Ammitzbøll, som har nettet tre mål i de fire kampe, Mortensen har været ude. Lørdag var Ammitzbøll igen på pletten med målet til 1-0 for AGF.

- Alexander scorer gudhjælpemig igen, og jeg synes, han gør det rigtig godt. Han løber måske lidt tør for kræfter, men han løber også sindssygt meget, vurderer David Nielsen og fortsætter om Mortensen.

- Det vil selvfølgelig være rigtig dejligt at have Patrick (Mortensen at sætte ind, men vi ser på det sådan, at Patrick skal have den tid, han skal bruge til at blive klar, og sådan er det.

Patrick Mortensen har nettet hele ni gange, siden han skiftede til AGF i vinter.

Daniel Patrzalek Hansen

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

12 kommentarer

Graceland 21:06          
Kunne blive en god joker på søndag, hvis han bliver klar...
Skadedyret 21:42          
Jeg begriber det simpelthen ikke... Vi ser topspillere i hele Europa, der spiller 3 kampe om ugen på højeste niveau. De er aldrig skadet - og spiller 95 min. hver gang.
Så har vi næsten et halvt hold af spillere i AGF, der spiller 5-6 kampe og sidder ude i adskillige kampe med skader. Ja, selv målmanden.... Og sådan har det været i en årrække nu. Hver eneste spiller, der kommer til klubben, bliver skadet stort set fra starten.
Man har skudt skylden på Fredensvang-anlægget, indtil det blev moderniseret. Den kan man så ikke bruge mere. Mon ikke snart man skulle kigge lidt indad og få styr på dette !? Det kan ikke være et tilfælde
nlg 22:05          
Hovedskade som Patrick Mortensen har
simon1900 22:11          
Mon ikke snart man skulle kigge lidt indad og få styr på dette !?
Hjernerystelser er som bekendt svære at dæmme op imod; selv med et moderne træningsanlæg. AGF har desuden haft overraskende få ledskader efter det nye træningsanlæg er blevet opført.
delaneyforpresident 22:12          
Jeg begriber det simpelthen ikke... Vi ser topspillere i hele Europa, der spiller 3 kampe om ugen på højeste niveau. De er aldrig skadet - og spiller 95 min. hver gang.
Det er vel netop en af de ting, der adskiller topspillere og så spillere fra AGF: den fysiske formåen.

Inden for løbeverdenen træner de bedste kenyanere og etiopere 200+ km om ugen. Til sammenligning går de bedste danskere i stykker, når de passerer de 140. Og resultatforskellen er til at få øje på.

Helt grundlæggende bliver du jo bedre af at træne mere. Men hvis du ikke kan holde til det, er det jo svært at tage de skridt, der skal til.
Skadedyret 22:13          
Ja, ligesom Backmann & Munksgaard. Bundu småskadet det meste af sæsonen. Tingager skadet efter et par kampe. Walley skadet ved en parade. Toutouh skadet uden at have spillet to kampe i træk. Riel ude i næsten et halvt år uden at have spillet 90 minutter i træk. Og sådan er det hvert år.
Jeg påpeger blot, at man ikke kan finde samme historik nogen andre steder i hverken Superliga eller på højere niveau. Slet ikke målt pr. spillede kampminutter contra skadesperioder.

#delaneyforpresident

jeg er slet ikke uenig... En blind mand kan jo se, at den er helt gal. Men om det er "venneklubben" fra Randers, der ikke vil se, er nok nærmere spørgsmålet.
simon1900 22:27          
@Skadedyret
Delaneyforpresidents indlæg opsummerer da meget godt din frustration over, hvorfor topspillere ikke går i stykker, imens AGFs ditto i "årevis" har var plaget af skader. Tingagers skade er ene og alene et resultat af en mildest talt elendig bane i Haderslev. Den har intet med AGF at gøre. Bundu skulle - for såvidt rygterne - ikke leve helt op til, hvad der forventes af en professionel atlets privatliv, Toutouh ditto. Ståle har ad flere omgange skoset Toutouh for ikke at være professionel nok hvad angår kost.

Vi har i mange år været plaget af at ligge absolut i bunden af hierarkiet, i forhold til at kunne hente kvalitetsspillere - det ser med den nuværende ledelse ud til at ændre sig.
Men om det er "venneklubben" fra Randers, der ikke vil se, er nok nærmere spørgsmålet.
Jeg forstår ikke helt kritikken her?
Mandag 17. juni
Søndag 16. juni