Luk

David N: Tidlig 1-0-føring var ubehagelig

| 3F Superliga | 5 kommentarer

AGF-træner David Nielsen havde trods 1-0-føringen i Esbjerg en skidt følelse, og derfor reagerede han med en tidligt udskiftning. 

Mustapha Bundu sparkede efter ni minutters spil AGF foran, da aarhusianerne søndag slog Esbjerg med 2-1 på udebane. 

1-0 var også stillingen efter 35 minutter, da cheftræner David Nielsen hev Bundu ud i et forsøg på at vække sit hold, forklarer han. 

- Det blev som vi havde forudset, det ville blive. Vi var klar på alle scenarier. Vi vidste, det ville blive svært, for Esbjerg er et bøvlet hold at spille mod. 

- De er et dygtig hold med gode spillere. Da vi kom tidligt foran, blev det lidt ubehageligt, for jeg tænkte, at det ville blive en svær kamp, hvis vi frigav for meget spil og initiativ, siger Nielsen og tilføjer: 

- Responsen var dårlig efter det tidlige mål. Vi gik fuldstændig i forsvarsmode, og det var langt ude fra, at vi ville køre det udbrud hjem. 

- Det ville jeg helst ikke, og derfor lavede jeg en tidligt udskiftning og fik Anker (Jakob Ankersen, red.) ind for at sende et signal om, at vi ikke var komfortable med situationen. Og jeg er så til gengæld meget tilfreds med anden halvleg.

- Alt gik stort set galt, og derfor skal spillerne have alt den cadeau, der overhovedet findes for at grave tre point ud af kampen. Det var fuldstændigt vildt lavet af dem i anden halvleg.

AGF har de seneste 13 runder hentet 30 point. FCM har hentet 29 point før sin hjemmekamp mod Silkeborg. FCK har hentet 25 point. 

Køb billetter til AGF's kommende hjemmekampe her!


Af Mikael Blond
Mandag 9. december
Søndag 8. december