Luk

David N.: Vi manglede en masse intensitet

| Europa League | 15 kommentarer

Infoboks

Mura - AGF 3-0
Europa League Kvalifikation
37' 1-0 Jan Gorenc
72' 2-0 Kevin Zizek
90' 3-0 Amadej Marosa

AGF-træner David Nielsen var efter 0-3-nederlaget til Mura i Europa League-kvalifikationen skuffet over indsatsen.

Slovenske Mura blev endestationen for AGF i Europa League-kvalifikationen, hvor AGF tabte 0-3.

Efter kampen var det en skuffet David Nielsen, der talte med Canal 9 om aarhusianernes exit.

- De var et bedre hold i dag, det må vi bare erkende. Vi manglede fem procent energi hele vejen rundt. Vi er et hold, der lever af at spille med top-top intensitet, og vi nåede ikke op i det intensitetsniveau, der skal til, sagde David Nielsen efter opgøret til Canal 9.

- I de perioder, hvor vi skulle score, der fik vi ikke scoret. Og vi fik ikke afvist den situation, vi skulle afvise i første halvleg. Og så var vi selvfølgelig kede af 0-2-målet, der gav det dårlige resultat.

- Det handlede om at finde en måde at komme videre i kampen på, og det formåede vi ikke. Det er vi skuffede over, det er spillerne skuffede over, og det er jeg skuffet over. Jeg er ærgerlig over, at vi ikke ramte vores niveau.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Johannes Skjøth

15 kommentarer

Augenthaler taler for sig selv 22:36          
Og offensivspillere, der hverken har en venderadius på niveau med en et af Maersks containerskibe, eller finder det nødvendigt at tage 7-8 "kælne" berøringer for lige at sikre, at modstanderen når hjem på plads.
T-Knogle 22:36          
Kan mandagskampene mod Vejle mon have haft betydning for den manglende intensitet i dag? Tak for den TV3 der fik i skovlen under Canal Digital som mistede en publikumskamp mellem AGF og PSV. Så hul i ranglistepointene til Danmark og AGFs fans, bare man kan jorde en konkurrent med sin kampplanlægning, så er det andet bare Collateral Damage”
roede_orm 00:41          
Ja, mandagskampen kan gerne have haft betydning, men omvendt valgte DN også at bruge den samme flok spillere i de to kampe. Han kunne jo fx også have valgt at spare på visse spillere imod oprykkerne, når nu en europæisk kamp var i vente.

Det er trods alt set før - og det er et spørgsmål om simpel prioritering. Dét sagt, mon ikke DN har det fint med at ryge ud, så fokus er på Superligaen.
AK78 06:19          
AGF er bare ikke klar til dette niveau endnu.
Det er godt nok pinligt at blive blæst ud 0-3 til et Slovensk hold.
SimonV 06:35          
Dybt uenig i at vi manglede intensitet. Vi manglede overblik og kølighed. For mig at se lignede vi et bedre fodboldhold som var besluttet på at træffe svære beslutninger og spille over egen evne, hvorimod vores modstandere gjorde det simple temmelig godt.
Siden_1880 06:54          
Dybt uenig i at vi manglede intensitet. Vi manglede overblik og kølighed. For mig at se lignede vi et bedre fodboldhold som var besluttet på at træffe svære beslutninger og spille over egen evne, hvorimod vores modstandere gjorde det simple temmelig godt.
Jeg synes også at intensiteten blev bedre i 2 halveg, hvor det jo var spil til 1 mål, men Mura havde jo en betondefensiv.
Jeg tænker randers spiller på samme måde som Mura på søndag, så der skal tænkes mere kreativt til den kamp, men overordnet så vi ikke den samme intensitet som vi plejer, om det var turen, træthed efter 2 kampe på 3 dage skal jeg ikke kunne sige. Mura var effektive, det skal de have.
T-Knogle 07:39          
Hvis AGF havde fået fredagskampen i 1. Runde sammen med Sønderjyske - FCM og mandagskampene i runde 2, så havde Nent vist villighed til at tilgodese danske hold i Europa, men det er overhovedet ikke prioriteten når det gælder Europa League kampene for de bliver jo ikke vist på Nents kanaler men hos konkurrenten, så F#%k klubberne, F#%k fansene og F#%k rangliste pointene, bare man kan genere en konkurrent så er alt andet pisse ligegyldigt.
Søndag 24. januar