Luk

David N. vil tale med Thorsteinsson om film

| 3F Superliga | 28 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - AGF 0-2
Superligaen Grundspil
71' 0-1 Yann Aurel Bisseck
73' 0-2 Mikael Anderson

AGF-træner David Nielsen vil tage en snak med kantspilleren Jon Thorsteinsson om hans skuespil mod Silkeborg.

Jon Thorsteinsson er en markant profil for AGF på godt og ondt.

For i gode perioder kan den 22-årige islænding være flyvende for AGF, mens han af og til gør sig uheldigt bemærket med kontroversielle episoder.

I mandagens 2-0-sejr ude over Silkeborg viste han sig fra begge sider, da han spillede godt, men også nemt kunne have modtaget sit andet gule kort for film i midten af anden halvleg.

Kort tid forinden havde han allerede fået sit første gule kort, da dommeren vurderede, at han prøvede at filme sig til et straffespark.

Derfor vil AGF-træner David Nielsen tage en snak med den farverige kantspiller om at ligge lige på grænsen.

- Han lå lidt på grænsen, og når jeg har fået set situationen igen, så tager vi en snak om det, siger han.

Cheftræneren forsvarer dog islændingen med, at temperamentet er en del af hans spillestil.

- Han er en spiller, der har behov for at spille med stor tænding, og han er en meget visuel spiller, som også gestikulerer en del med hænderne.

- Men han spillede også fremragende, og vi er generelt et hold, der spiller helt oppe på de store tangenter, siger cheftræneren.

Ud over situationen, hvor AGF kunne være blevet reduceret til ti mand, var der endnu en kontroversiel situation, som gik AGF's vej i kampen.

Hjørnesparket, som førte til 2-0-målet, skulle nemlig måske slet ikke have været et hjørnespark. På tv-billederne lignede det, at bolden allerede var ude over mållinjen, før aarhusianerne blev tildelt hjørnesparket.

Det havde man godt bemærket i Silkeborg-lejren, hvor cheftræner Kent Nielsen ikke var helt tilfreds med den dom.

- Hurra for VAR, men jeg ved ikke, om den var inde eller ude, men det er en del af det. Det er dog ret godt set af linjedommeren, fordi han stod ret langt fra, siger Silkeborg-træneren med et glimt i øjet.

Han mener dog, at både det mistænkelige hjørnespark og Thorsteinssons mulige andet gule kort er en del af spillet.

- Jeg står ikke med følelsen af, at vi blev snydt, for sådan er det bare i fodbold. På sådanne dage har vi rigeligt at gøre med at evaluere os selv, og det har jeg også sagt til spillerne, siger han.

/ritzau/


Af Sara Margren

28 kommentarer

horses in blue 23:02          
Man finder ikke mere usympatisk spiller i suppen lige nu.
Hold da kæft en klovn - filme anden gang, kort tid efter at have fået gult..... FOR FILM!!!
Sikke en tegning.
Chride 23:31          
Randers… what else to expect…
Bæstet 00:03          
Randers eller ej, det er bare en spiller som skal have kort hver eneste gang indtil han lærer det. Som KEB siger “snyd” og “usympatisk” . Det er totalt til grin at en dommer står få meter væk og ikke dømmer.
rambro 00:24          
Jeg er AGF´er og synes også Jon tager den lige til grænsen - i dag over og det er frygtelig usympatisk. Han er en dygtig spiller, som slet ikke behøver den slags i sit spil. Det skal han hurtigt få lært. Til hans held er der VAR - ellers ville han ikke få tilkæmpet et straffespark i superligaen igen.

Når man citerer Offside, skylder man vel også at sige, at KEP havde lavet et set up med bolden og baglinjen, som viste, at bolden ikke var ude - men at det absolut optisk så sådan ud.
bruger 172279 03:22          
Nu er vi lige sluppet af med Fischer, så popper det fjols til JT op - og endda på hold med NP. AGF er og bliver suppens mest usympatiske hold, med suppens mest usympatiske fans.
Lazaronen 04:09          
Ja det er vildt nok... Randers og Brøndby fans der udtaler sig om hvor sympatiske andre er. Nu mangler vi bare FCK fans der brokker sig over film.
Kick and rush 06:31          
Jeg kan godt forstå at folk brokker sig over JT, men hvorfor brokker man sig over VAR?
Ret mig gerne hvis jeg tager fejl, men er det ikke meldt tydeligt ud, at VAR ikke bruges i forhold til om der er hjørnespark og indkast. Plus at det kun bruges i de tilfælde hvor en spiller skulle have direkte rødt?
I så fald er det jo meningsløst at brokke sig over VAR i disse to situationer.
Lørdag 16. oktober