LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

David Nielsen hylder Sanas indstilling

| Superligaen | 17 kommentarer
David Nielsen hylder Sanas indstilling
Foto: Getty Images
AGF-træner David Nielsen roste efter sejren over Hobro den svenske AGF-profil Tobias Sanas mentalitet.

AGF vandt mandag aften 1-0 ude over Hobro i Alka Superligaen. Den svenske profil Tobias Sana blev matchvinder for de aarhusianske gæster, da han efter 65 minutters spil sparkede et flot langskud i mål.

Efter kampen havde AGF's cheftræner, David Nielsen, de store ord fremme om den svenske spiller, der i opgøret dannede angrebspar med Mustapha Bundu.

David Nielsen påpeger, at de to spillere ikke nødvendigvis er de to, der skal danne fast angrebsduo, men at de op til kampen mod Hobro var det rette valg.

- Tobias Sana og Mustapha Bundu har haft den bedste opstart. De har præsteret fra første dag. De mødte blandt andet ind mandag for at træne lidt ekstra inden kampen. Det viser bare, at indstillingen er, hvor den skal være, siger David Nielsen.

Han roste ligeledes Sanas mentale indstilling i den hårde opstartsfase forud for kampen i Hobro.

- Tobias har ødelagt fodboldhold i hele opstarten. Han har spillet på større adresser i Europa, eksempelvis Ajax. Alligevel er han en leder på vores hold.

- Den sult, han viser, og den måde han guider de unge på, er en stor inspiration, siger cheftræneren om den svenske matchvinder.

Med valget af Tobias Sana og Mustapha Bundu var den nyindkøbte angriber Martin Pusic henvist til bænken. David Nielsen nyder dog at have flere strenge at spille på i angrebet.

- Det er godt for os, at have fire gode angribere i truppen. Vi har en god bredde. I efteråret havde vi Duncan og nu har vi Martin Pusic. Det giver os flere strenge at spille på, siger Nielsen.

AGF møder i den kommende runde Sønderjyske på hjemmebane.

/ritzau/

Se Liverpool - Crystal Palace Stream live på Eurosport Player   
Advertisement

Af Elias von Staffeldt
Fredag 18. januar