LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

David Nielsen ny Lyngby-træner

| NordicBet Liga | 23 kommentarer
David Nielsen ny Lyngby-træner
Foto: Lyngby
David Nielsen er hyret ind som ny cheftræner i Lyngby. Thomas Nørgaard bliver assistent.

Lyngby har ledt efter en ny cheftræner denne sommer efter afskeden med Jack Majgaard tidligere på sæsonen. Han er nu fundet i form af den tidligere topspiller David Nielsen.

- Vi har kigget efter en profil, der først og fremmest er en vinder – og det er David! Han har erfaring fra højeste niveau som både træner og spiller, han er offensiv og boldbesiddende i sin tilgang, han er passioneret og fagligt dygtig.

- David har en fortid, hvor han på egen krop har mærket op- og nedture og vi er meget positive overfor, hvordan David netop bruger den fortid aktivt til at få maksimalt ud af hver spiller. David er klar over, at opgaven lyder på at skabe resultater og få Lyngby tilbage i Superligaen, og vi ser frem til byde ham velkommen tilbage til dansk fodbold, siger Lyngby-direktør Dennis Poulsen til klubbens hjemmeside.

Thomas Nørgaard, der brød med AB efter nedrykningen for nyligt, bliver Nielsens assistent. Begge er ansat på treårige aftaler.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

23 kommentarer

qvuuer 10:06          
Stor ros til Lyngby signing!.
Det er det mest ambitiøse jeg har set i de sidste 4-6 år fra lyngby.
Han er et af de aller største danske træner talenter pt.
Tillykke til Lyngby og DN!
Goikoetxea 10:14          
Er han virkelig så god? Bosse? Eller hvem har vi herinde som bor i Norge?

Også forstår jeg ikke, man henter en fyret træner ind fra AB.
Sule12 10:19          
Jeg tror at Thomas Nørgaard er på en mission, der går ud på at blive mere hadet af AB-fansene end selveste Per Frimann.
schmede 10:22          
"Han er et af de aller største danske træner talenter pt."

Baseret på hvad?

Jeg er med på en vis kendiseffekt, og attitude. Men man kan næppe kalde ham en succes i Norge. De var trods alt mestre i 2013, og det gik da støt ned af bakke siden.
qvuuer 10:34          
Men strømgodset solgt Jo så os ud af guldet.
Men jeg tager det på hans måde of forme sit talent arbejde. Synes hans måde og spille fodbold på er en smule nytænkende i forhold til det der kedelige defensive bold.
Hans mandskabs plejning er efter sigende super god. Er ikke i tvivl om at med tiden og noget mere træner erfaring. Så tror jeg han nok skal markere sig markant. Man må aldrig bedømme en træner ud fra attitude og tidligere spiller succes efter min mening.
UMURUM 10:39          
Jeg ser det som en spændene signing. Jeg er dog meget spændt på Thomas Nørgaard som assistent. Han skulle efter sigende være fodbold faglig dygtig, men have svært ved at kommunikere budskabet videre. Det må David så sørge for sker.
Guail0 10:52          
TN har valgt at tage til en større klub som Assistent for at få noget erfaring ind under jakken. DN har jo trods alt vundet er mesterskab. Så de sigter vel efter oprykning med de her signinger
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar