Luk

David Nielsen: Pohl blev mobbet ud af Aalborg

| 3F Superliga | 30 kommentarer

Infoboks

OB - AC Horsens
Superligaen Grundspil (01/11)
Bet25 1,69 3,85 5,40
Oddset 1,65 3,95 5,30
bet365 1,66 4,00 4,75

David Nielsen har respekt for AC Horsens og Jannik Pohl, der scorede to kasser i seneste kamp. Angriberen blev mobbet ud af Aalborg, siger AGF-træneren.

Søndag er det nummer tre mod nummer 12 i 3F Superligaen, når AGF byder AC Horsens op til dans på Ceres Park.

AC Horsens har hentet et enkelt point i fire kampe, hvilket kom i hus med 2-2 mod FC Midtjylland lige før landskampspausen, og AGF-træner David Nielsen undervurderer på ingen måde søndagens modstander.

Til Århus Stiftstidende sætter han ord på sine forventninger til kampen og nævner i den forbindelse Horsens-angriberen Jannik Pohl, som nettede to gange mod FCM.

- Generelt er der jo kun spillet fire kampe, og vi kigger ikke så meget på tabellen, men vi konstaterer, at de er blevet bedre og bedre for hver kamp. Senest fik de uafgjort mod FC Midtjylland og spillede en god kamp, mens de også har fået gang i Jannik Pohl, som blev mobbet ud af Aalborg. 

- Vi skal kigge forbi, at alle synes, at de er så dårlige, for det er de ikke, siger David Nielsen til stiften.dk.

Jannik Pohl forlod AaB i 2018, hvor han blev solgt til FC Groningen, men et års tid senere vendte han hjem til AC Horsens – i første omgang på en lejeaftale og sidenhen en permanent kontrakt til udgangen af 2021.

Søndagens opgør mellem AGF og AC Horsens sparkes i gang klokken 14.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt

30 kommentarer

80Aarhus00 07:57          
Jeg har svært ved at se meningen bag den udtalelse? Hvad vil han opnå? At ramme Pohl? At ramme Aab? Ikke noget?
Ditmer-K 08:04          
Det var da noget lort af hælde ud. Jannik ER faktisk ret populær i Aalborg grundet han altid lagde en 100% indsats for dagen.
Ditmer-K 08:06          
Sikke noget lort at hælde ud. Pohl ER faktisk ret populær i Aalborg grundet han altid lagde en 100% indsats for dagen.
T-Knogle 08:09          
Jeg opfattede det som at Jannick Pohl ikke bliver behandlet som han har fortjent, han bombede mål ind i U-rækkerne for AaB, men de havde ikke tålmodighed med ham og nu er han ved at finde målfarligheden frem i superligaen Horsens efter et langt tilløb. En stor ros og respekt for Pohl og en kritik af dem der buede i Aalborg.
Toon Toon! 08:11          
Jeg tror det er en noget klodset måde at tage Pohl i forsvar på. At Pohl blev urimelig behandlet i Aalborg og at han rent faktisk er en god angriber til trods for den massive kritik (mobning).
PLorimer 08:14          
Han bleb sgu ikke moppet ud af Aalborg din båtnakke.

Han gjorde alt det rigtige og var lyn hurtig, kom altid med en masse enegi og de rigtige løb. Hans problem var/er han så ud til at lukke øjnene når han skød på mål, langt forbi eller en sjælden gang direkte på målmanden. Han var et stort talent der nok fik for meget ansvar og spille tid i AaB i alt for ung en alder.
RVP 08:22          
David Nielsen ved jo ikke hvad han taler om. Pohl fik stor anerkendelse for sin hurtighed og fightervilje, men det var selvfølgelig svært for ham som angriber når målene udeblev og holdet ikke præsterede. Ikke nogen heldig eller særlig intelligent udtalelse fra Nielsen...
Fredag 30. oktober