LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

David Nielsen roser defensivt stabile AGF

| Superligaen Grundspil | 9 kommentarer
David Nielsen roser defensivt stabile AGF
Foto: Getty Images
Selv om AGF lørdag måtte nøjes med 2-2 mod OB er der masser af ting at være tilfreds med som AGF'er, mener David Nielsen. 

AGF havde lørdag chancen for at tage afstand til konkurrenterne i kapløbet om at komme med i mesterskabsspillet, men måtte nøjes med 2-2 i udekampen mod OB. 

AGF var under hårdt pres efter pausen, men takket være en god defensiv indsats var aarhusianerne kun få minutter fra at tage alle tre point.

Netop den defensive stabilitet har været et kendetegn for AGF i tidligere besøg hos OB, og midt i ærgrelsen over den missede sejr fandt David Nielsen trøst i sit holds forsvarsspil.

- Vi er trygge ved at forsvare os. Vi er ikke bange for, at modstanderne presser lidt på, og det har vi været dygtige til indtil nu i sæsonen. Men det skal man kunne i den her liga - specielt når man spiller på svære udebaner. 

- Vi ved allesammen, at OB har været i forrygende form på det sidste og har gjort det svært for alle hold. Det er et supergodt hold. Det er måske mere overraskende, at vi går ud og er så dominerende i første halvleg, sagde David Nielsen efter kampen. 

Han var ikke overrasket over, at Jakob Michelsens mandskab kom ud som lyn og torden efter pausen.

- OB kommer altid med et pres. Det har vi oplevet mange gange, når vi har været på besøg her, så det er spillerne egentlig ganske trygge ved, og vi har nogen gode aftaler, når vi skal forsvare os. 

Forsvareren Pierre Kanstrup medgav, at AGF kom til at stå for langt tilbage på banen især efter pausen.

- De har bolden meget i anden halvleg. Vi spillede 30 rigtig gode minutter, og så overlod vi alt for meget initiativ til dem. Det skal man ikke gøre mod et godt spillende fodboldhold, som OB er. Men jeg synes egentlig ikke at de blev rigtig farlige - udover ved den store redning, som Oscar Whalley havde i første halvleg. 

Efter lørdagens 2-2-kamp mod OB er AGF nummer fire i Superligaen inden søndagens kampe. 

Henning Andersen / bold@bold.dk.


Stream AGF – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

Mourinhos_Red_Army 11:04          
Defensivt stabile? Hvor mange mål har man lukket ind de sidste fem kampe?
Snigskytten 11:21          
Inden denne runde, er AGF det hold som har lukket færrest mål ind. Så hva vil du frem til ???
KOMSÅDEHVIIE 11:26          
"Defensivt stabile? Hvor mange mål har man lukket ind de sidste fem kampe?"

Ét nederlag i 12 kampe må siges at være rimeligt defensivt stabilt.

Eller har du andre smarte kommentarer som skal pilles ned?
80Aarhus00 11:37          
Synes ærlig talt ikke, at vi har haft den samme sikkerhed siden Jova røg. Den der defensive stabilitet er ikke så stabil længere. Hvis den havde været det, så havde vi også kørt 2-0 hjem i går.
Jesboy 12:23          
Jeg mener ikke det er fordi jova er røget at vi lukker flere mål ind. Problemet er nærmere at backmann er ude. Han er langt bedre end kanstrup som jeg ser det. Synes Whalley er mindst lige så god som jova og langt bedre med fødderne
Mourinhos_Red_Army 12:31          
Snigskytten: At de seneste kampe ikke har været imponerende. At ma lukkker to mål eller mere ind i tre af de sidste fem kampe.

Hvis man bare tager OB-kampen så smider man en 2-0 føring, det er da ikke særligt imponerende fra et defensivt synspunkt? Det er ingen hemmelighed at David Nielsen er inspireret af Diego Simeone, og der er godt nok et stykke vej hvis man vil være så komfortabel ved at stå lavt og forsvarer en føring, som Atletico er det
starks 12:54          
Mourinho: AGFs defensiv har da været stabil. OB skaber en chance i åben spil igår, som målmanden tager (han er også en del af defensiven). Det første mål kommer tilfældigt af en ripost fra Juelsgaards ben, og det andet mål.......ja, det var dømt af en u10 pigedommer. Andet har de ikke. I sidste uge var der også lukket godt af. Jeg vil sige de er ret stabile. Tilfældigheder og fejl kendelser kan du ikke garderer dig mod.
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar