LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

David Nielsen: Supergod kamp på højt niveau

| Superligaen | 0 kommentarer
David Nielsen: Supergod kamp på højt niveau
Foto: Getty Images

Infoboks

Se AGF - Randers FC 

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

AGF-træner David Nielsen er på trods af et nederlag i dagens testkamp mod Hamburger SV rigtig godt tilfreds med de takter, han så fra sit hold.

AGF var torsdag på besøg i det tyske, da det aarhusianske Superliga-mandskab for anden gang på få måneder blev matchet mod det traditionsrige 2. Bundesliga-mandskab Hamburger SV.

Cheftræner David Nielsen var rigtig godt tilfreds med det udtryk, hans hold kom med, selvom kampen endte i et knebent 3-2-nederlag.

- Jeg er ekstremt tilfreds med det, jeg så. Supergod kamp på et højt niveau, og vi møder selvfølgelig nogle superdygtige spillere, fortæller David Nielsen til AGF's YouTube-kanal.

Træneren var glad for endnu en gang at blive matchet med en modstander med høj kvalitet, og han er glad for udbyttet af opgøret.

- Det er den individuelle kvalitet og den intensitet, der er i de tyske spillere, som er den store forskel. Det er dét, der er godt for os at se og matche i de her kampe, og i dag var det dejligt, at vi kunne holde vores normalt startende spillere skarpe hen over en landsholdspause ved at komme ned og møde et højere tempo, end vi gør til dagligt, siger Nielsen og tilføjer:

- Så det var godt. Og så var det rigtig godt for vores unge spillere at få lov til at mærke, hvordan det føles i benene at følge med og lykkes med sine aktioner mod så dygtige spillere.

AGF's næste kamp i Superliga-sammenhæng er søndag den 21. oktober, når man hjemme tager imod AaB.

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 26. maj