LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

David Nielsen: Vi er lige der hvor vi skal være

| Superligaen | 4 kommentarer
AGF-målscorer: 'Vi bliver for selvfede'
Skuffet Stage efter AGF-nederlag: 'Vi skal lave nogle mål'
Marxen: 'Jeg skulle have scoret, men mål to kampe i træk er for meget at forlange af mig'
David Nielsen: Det vigtigste er, at det bliver afgjort i Aarhus
Stærkt Randers-comeback stopper AGF's sejrsstime: Se alle 3 mål fra rivalopgøret
David Nielsen: Vi er lige der hvor vi skal være
Foto: Getty Images

Infoboks

AGF - Randers FC
Superligaen Europa League-playoff (26/05)
bet365 2,10 3,50 3,30
Oddset 2,05 3,50 3,50

Se Superliga, Europa League og meget mere sport

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

På lørdag mødes AGF og Randers i det første af to playoff-opgør i kampen om at nå Europa League. Cheftræner David Nielsen ser frem til opgøret med stor selvtillid. 

På lørdag mødes AGF og Randers FC på Cepheus Park i Randers til det første af to playoff-opgør om at komme i Europa League Playoff-finalen. 

AGF-holdet er i forrygende form og har vundet de sidste syv kampe i streg, hvor de i perioden har scoret hele 16 mål.  Cheftræner David Nielsen er da også meget tilfreds med holdets aktuelle udtryk.

- Vi er lige der, hvor vi skal være. 

- Vi skal ikke bruge energi på at snakke om, hvad der har bragt os i den fordelagtige situation, men derimod på at slå Randers, så vi kan komme i den finale, siger David Nielsen til Århus Stiftstidende.

Senest sendte AGF AaB ud af kampen om en Europa-billet med sammenlagt 3-0, men AGF-holdet har haft det anderledes vanskeligt mod lørdagens modstander.

AGF har nemlig blot fået et enkelt point ud af to kampe mod Randers tidligere på sæsonen efter et 0-2-nederlag og et 0-0-remis. 

- Vi ved, det bliver svært, og det er rigtigt, at vi generelt har haft det svært mod Randers, men det har vi også haft mod AaB og mod Horsens. Det har vi fået løst. Det kan vi også gøre mod Randers.

David Nielsen fortæller endvidere til Århus Stiftstidende, at han håber, at AGF-holdet kan tage det samme energi-niveau med til opgøret mod Randers, som tilfældet var mod AaB.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Niklas Bøgild

4 kommentarer

Graceland 20:19          
Vi står heldigvis bedre nu som hold og har siden sidst blevet forstærket.
Som DN sige, kan vi lægge den samme energi i kampene, som vi har set i de sidste 6-7 kampe, så får Randers det ikke så let, som de måske tror.
Randers har ligeledes rykket sig, men håber ikke at kampene bliver præget at, at man ikke tør tabe, det har vi set en del af i de opgør..
Frem over stepperne AGF...
Baum 20:41          
Jeg synes faktisk det taler en del for en AGF sejr. Hvis man ser på AGFs seneste form kontra Randers´.
Synes vi (AGF) har ser stærke ud, både defensivt, offensivt og i presspillet.
Hvorimod Randers synes jeg var lidt heldige, specielt i den første kamp mod SE. Måske husker jeg forkert, men vadede SE ikke i chancer i den første kamp?
Men når kampen først begynder så kan stoppe statistikker m.m. Op hvor solen ikke skinner, efter dagsformen, dog kan AGF måske videreføre noget af den gejst og selvtillid det har været i lang tid.
Jeg spår en 3-1 sejr til AGF og 2-0 hjemme.
Él Capitano 00:07          
Er holdet tro imod konceptet og ligger det rigtige fokus så vinder de også over 2 kampe. Men ligeledes træder der den mindste form for nonchalance eller manglende respekt for modstanderen så bliver de staffet. Alt kan ske og de eneste to ting der er med sikkerhed det er at: 70% af jordens overflade er dækket med vand, resten er Jens Stage. Og det sidste er at 99% af alle fodboldspillere drømmer om at spille for AGF, resten lyver! KSDH!
Graceland 09:09          
Er holdet tro imod konceptet
De skal nok nærmere være tro mod konceptet :-)
Mandag 20. maj
Søndag 19. maj