Luk

David Nielsens søn strålede i Rosenborg-sejr

| Eliteserien | 1 kommentar

Infoboks

Rosenborg - Mjøndalen 3-1
Eliteserien
26' 1-0 Stefano Holmquist Vecchia
54' 1-1 Kent Håvard Eriksen
74' 2-1 Stefano Holmquist Vecchia
90' 3-1 Noah Holm

Noah Holm, som er søn af AGF's David Nielsen, var søndag i hopla, da han både blev noteret for et mål og en assist i Rosenborgs 3-1-sejr over Mjøndalen.

Rosenborg er på mesterskabsjagt i Norge, hvor de efter 19. runder var fire point efter topholdet fra Bodø/Glimt.

Søndag aften skulle der dermed tre point på kontoen, da Mjøndalen kom på besøg på Lerkendal i Trondheim.

Her var Stefano Vecchia især flyvende for hjemmeholdet, da han bragte dem på 1-0 efter 26 minutter. Her var det Noah Holm, som er søn af AGF-cheftræner David Nielsen, som forlængede bolden videre til Vecchia, der kunne sende bolden over stregen.

Rosenborg var nu på vej mod de tre point, men det fik Mjøndalen ændret på, da de udlignede til 1-1 ved Kent Eriksen kort tid inde i anden halvleg.

Åge Hareides tropper skulle nu frem på banen igen, hvor danske Carlo Holse i flere omgange kunne have været blevet matchvinder, men den tidligere FC København-spiller manglede det sidste held.

Rosenborg kom dog foran med 2-1, da Vecchia igen var på spil og sendte et flot hovedstød ind i netmaskerne til stor jubel på Lerkendal.

Det hele endte med en sejr til Rosenborg på 3-1, da Holm også ville på måltavlen og scorede kampens sidste mål i overtiden.

Her slog hjemmeholdet til på en omstilling, hvor Emil Ceide drev bolden frem og serverede den til Holm, som uden problemer gjorde det til 3-1 til Rosenborg.

 


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

nhornbek 20:26          
2 assist og 1 mål ifølge flashscore
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober