Luk

David Ousted på vej fra Hammarby: Det er trist

| Allsvenskan | 0 kommentarer

Infoboks

Hammarby - Östersunds FK
Allsvenskan (24/10)
Oddset 1,25 6,00 10,50

Hammarbys danske målmand, David Ousted, lader til at være på vej videre fra klubben efter sæsonen, hvor hans kontrakt udløber – og det er trist, synes han.

36-årige David Ousted har efter et par sæsoner i det amerikanske siden februar 2020 været en del af holdet i svenske Hammarby, hvor han er førstemålmand på holdet.

Det lader dog til ifølge ham selv at være forbi, når sæsonen slutter i december og hans kontrakt udløber, for klubben lader ikke til at ville forlænge hans kontrakt.

- Jeg har ikke modtaget nogen indikationer på, at klubben ønsker at forlænge min kontrakt. Vi havde løse samtaler sidste sommer, og så annoncerede jeg, at jeg ville have en besked om fremtiden mest af alt for min families skyld, siger Ousted til Fotbollskanalen.

- Med tre børn vil jeg ikke have, at situationen ender i et limbo. Men efter at jeg ikke har modtaget nogen indikationer på, at klubben vil forlænge, handler det for mig om primært at fokusere på de sidste kampe.

Derfor tror Ousted selv, at hans tid i klubben er på vej mod en ende.

- Det ligner det. Fordi der er ingen indikationer på noget andet, forklarer den danske målmand og uddyber, at han er ked af situationen, for han blev gerne.

- Det er trist. Jeg har sagt i løbet af sommeren og hele tiden, at jeg gerne vil blive i klubben. Jeg har spillet godt, og jeg synes, at jeg sammen med holdet har taget skridt fremad.

- Vi vandt en titel i den her sæson og tager skridt fremad. Men fodbold fungerer sådan her nogle gange, der er mange faktorer involveret, og du kan ikke altid kontrollere dem. Hvad jeg kan have indflydelse på er mine sidste kampe her, jeg kan sørge for at spille godt. Det vil jeg prøve på.

Hammarby har otte kampe tilbage i Allsvenskan og ligger lige nu nummer syv i tabellen ti point efter nummer et fra Djurgårdens IF.

Ousted fortæller, at han ikke har i sinde at stoppe karrieren endnu, men at han samtidig ikke er villig til at tage hvor som helst hen.

Tidligere har Ousted blandt andet spillet for de danske klubber Brøndby, SønderjyskE og Randers FC.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober