Luk

DBU åbner ny mulighed for EM-billetter

| Danmark | 4 kommentarer
Peter Bjur om de unge BIF’ere: Vi får chancen, og så er det med at gribe den
Niels Frederiksen efter Braga-nederlag: Vi må spille mere safe i de bagerste rækker
Highlights: FCM kunne ikke levere miraklet i Glasgow
Reducering i Glasgow: Evander scorer til 3-1
3-0 i Skotland: Morelos scorer endnu en gang
DBU åbner ny mulighed for EM-billetter
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

Gibraltar - Danmark
EM Kvalifikation Gruppe D (05/09)
NordicBet 85,00 19,50 1,02
Oddset 50,00 20,00 1,01

Hvis du er medlem af det danske landsholds fanklub, får du i december en ny mulighed for at købe billet til Danmarks kampe ved EM næste sommer.

Hvis du ikke er en af fodboldfans, der har været med til levere næsten 1,4 millioner billetansøgninger til EM-kampene på dansk grund næste sommer, og du dermed ikke har fået billet, så åbner der sig nu en ny mulighed for at opleve det danske landshold på hjemmebane i Parken.

DBU meddeler således, at næste fase af billetsalget starter 4. december, og her kan man altså blande sig i kampen om billetter, hvis man ikke har fået billet allerede.

Det kræver dog, at Danmark først og fremmest kvalificerer sig til EM, og at man samtidig er medlem af det danske landsholds fanklub, skriver DBU, som får stillet 5.000 ekstra billetter stillet til rådighed til Danmarks kampe i Parken.

Fankoordinator Anders Hagen glæder sig over den nye mulighed for billetter til danske fans.

- Det er helt genialt, at så mange danskere gerne vil ind og se landsholds-drengene spille EM på hjemmebane – når de forhåbentligt kvalificerer sig. Men der er desværre altså også en del, der er blevet skuffede over ikke at få de billetter, de havde ansøgt om, siger Hagen.

- Med knap 1,4 millioner ansøgninger til kampene i Telia Parken har der været ekstraordinær stor interesse i første billetfase. Men det er vigtigt som dansk landsholdsfan at huske på, at der til december kommer endnu en mulighed for at skaffe billet.

- Det er billetter til det danske fanafsnit, og her er der bedre mulighed for at få billet, da kun fanklubmedlemmer kan søge, siger Anders Hagen.

Du kan læse meget mere om den nye mulighed for at få fingre i billetter ved at klikke her.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 21. august