Luk

DBU: Christian Eriksen er vågen

| EM | 42 kommentarer

Infoboks

DBU meddeler, at Christian Eriksen er vågen og er blevet kørt til Rigshospitalet for yderligere undersøgelser. Efterfølgende er det kommet frem, at kampen spilles videre 20.30.

Uhyggelige scener udspillede sig i Parken, da Christian Eriksen kort før pausen af EM-premieren mod Finland faldt til jorden, fik hjertemassage og efterfølgende blev båret fra banen.

DBU har netop meddelt, at Christian Eriksen er vågen og er indlagt på Rigshospitalet til yderligere undersøgelser.

I første omgang blev publikum i nationalarenaen bedt om at blive siddende på deres pladser, mens det efterfølgende blev annonceret, at Eriksen er kørt på hospitalet, og at der vil blive meldt nyt ud om kampen cirka klokken 19.45.

UEFA skriver på Twitter, at repræsentanter fra begge hold og kampens dommere har holdt krisemøde og henviser også til, at en ny udmelding er på trapperne.

Via Parkens højtaleranlæg er det 19.55 blevet annonceret, at Christian Eriksen er stabil, og at yderligere information om kampen vil følge.

DBU har 20.03 oplyst, at kampen spilles færdig denne lørdag. Kampen fløjtes i gang klokken 20.30, hvor der først vil blive spillet den resterende håndfuld minutter af første halvleg, inden anden halvleg spilles efter en kort pause.


Af Martin Schmidt
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august