Luk

DBU-direktør: Det er fodboldens DNA der lider

| Danmark | 5 kommentarer

Infoboks

DBU's direktør Jakob Jensen ærgrer sig over corona-restriktionerne, der fortsat begrænser antallet af personer på de danske stadions til 500.

De danske fodboldklubber må fortsat vente tålmodigt på flere tilskuere på de danske fodboldstadions, efter regeringen fredag forlængede restriktionerne, der grundet coronavirus begrænser antallet af personer på stadion til 500 frem til 2. januar. 

Det ærgrer DBU's direktør, Jakob Jensen, der mener, at restriktionerne rammer fodbolden på et ømt punkt. Det siger Jensen til Ritzau.

- Det er selve fodboldens dna, der lider. Fodbold lever og ånder for dens fans. Begejstringen og sorgerne man får, får man, fordi man er en del af noget større og en del af et fællesskab, siger Jakob Jensen ifølge Ritzau.

Jakob Jensen tilføjer derudover til Ritzau, at han har forståelse for, at regeringen må træffe beslutninger i en svær situation, men at han dog ikke mener, at der er taget nok højde for Superliga-ordningens resultater.


Af Johannes Skjøth

5 kommentarer

Hammedhøjrebenet 22:14          
Så nytter det jo ikk at nogle tåbelige fans hopper og danser i Lyngby
Er helt enig med Michelsen
Det er skidt reklame - hvor er ledelsen/kontrollører ?????
Føj
FCTO 22:22          
Det er desværre nødvendigt, vi kan ikke sidde overhørigt med dette problem i samfundet. Må håbe de dyre drenge i boldens verden indser 200.000,- kroners lønninger pr måned er slut, det vil gavne i alle henseender. Desværre går det galt i andre sportsgrene som for eksempel F1, der handler det kun om dem som kommer med de største checks. Håber opkøb af fodbold klubber stopper grundet Corona og det er talenter og dygtighed som driver klubberne fremover.
Él Capitano 23:08          
Fedt hvis det blev mere udjævnet..
Og helt enig med talenterne!,
Binne7 06:53          
Pt er tilskuere vel ikke det største problem?
Næste step er vel at der bliver lukket helt ned?
CharmanderSucks 09:58          
Åh nej! DNA er jo det nyeste som pseudo-eksperterne anført af P. Brüchmann er gået i krig mod.

On topic: der er vel argumenter på begge sider af spørgsmålet om hvorvidt der skal tillades flere fans. Det ville dog være ønskværdigt at alle fans på stadion valgte at fremstille fodbolden i bedst muligt lys for at begrænse de modargumenter politikerne kan pege på.
Om politikerne i så fald vil imødekomme forespørgslen om øget kapacitet er dog stadig ikke givet, hvilket man kun kan ryste på hovedet over.
Tirsdag 24. november