Luk

DBU: Eriksen er udskrevet - besøgte holdet

| EM | 12 kommentarer

Infoboks

DBU bekræfter fredag, at Christian Eriksen er udskrevet fra Rigshospitalet. Han har tilmed besøgt landsholdslejren i Helsingør fredag.

Christian Eriksen er blevet udskrevet, efter han har gennemgået en vellykket operation, hvor han har fået en hjertestarter indopereret.

Fredag har han tilmed haft overskud til at besøge landsholdslejren i Helsingør, men rejser nu hjem for at være sammen med sin familie. 

Christian Eriksen sender også en besked med, hvor han takker for de mange hilsner. 

- Tak for de utroligt mange hilsner - det har været fantastisk at mærke. Operationen er gået godt, og jeg har det efter omstændighederne fint. Det har været fedt at se gutterne efter den flotte kamp i aftes. Jeg hepper på dem til kampen mod Rusland, skriver Danmarks nummer 10. 

 


Af Andreas Roesen

12 kommentarer

DameNdoye 18:23          
Dejligt og hurtigere end jeg havde forventet men jeg ved hellere ikke meget om det her. Synes dog Eriksen har været stærk og det sku vildt at han allerede har kunne besøge landsholdslejren også. Han er en legende og derudover en stor inspiration uanset om hans karriere nu er slut. Han har intet at bevise længere ihvertfald.
CLkommerhjem 18:44          
Godt at høre. Håber han får noget ro nu og vi alle er kommet videre efter det chok det alt andet lige gav.
magn6243 18:49          
Håber han er klar til finalen
SotD 18:51          
Jeg tror helt klart han er klar til finalen. Alt andet end at spille en evt. 1/8 finale vil være noget pjat.
Cruzan 18:53          
Godt nyt, men nu skal han få lov til at være i fred, og han skal på ingen måde blandes ind i resten af det danske holds EM-slutrunde.

Både for Eriksen og for holdet er det bedst hvis han finder et sted til ro og restitution.

Kan dog frygte at man vil forsøge at inkluderer ham i og op til Danmark kamp mod Rusland. Er bare bange for at det vil give for meget støj på linjen. Ikke dermed sagt at Eriksen og episoden skal glemmes, men med den netop overstået kamp mod Belgien er vi jo kommet et skridt videre, så vi skal ikke tage to skridt tilbage.
Zinras 19:14          
Så stor magt har medierne ikke i DK, så hvis han går med til noget er det fordi han har lyst og energi til det. Det er trods alt værd at pointere at man kan blive udskrevet ca. 4 timer efter man får den type operation, så det er ikke noget voldsomt indgreb.

Han har med andre ord bestemt brug for at slappe af, men er ellers rimeligt normaltfungerende bortset fra at han ikke må løfte mere end et par kg og ikke må lave store bevægelser fordi såret skal hele.
CopenhagenNoice 20:10          
Skal det forstås således at nogen regner med at han kommer på banen til dette EM? Det kommer 100% ikke til at ske. Bare dét at han tilsyneladende har modtaget korrekt hjertemassage, vil højst sandsynligt betyde at han har et par medtagede ribben plus et brystben der muligvis er trykket løs. Udover det, har han så fået indopereret et fremmedlegeme i kroppen.
Søndag 25. juli