LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

DBU henter ny U18-landstræner i Brøndby

| Superligaen | 34 kommentarer
DBU henter ny U18-landstræner i Brøndby
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

OB - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (25/05)
bet365 2,15 3,75 3,00
NordicBet 2,18 3,80 3,05

DBU har hentet Brøndbys assistenttræner Claus Nørgaard ind som ny landstræner for U16- og U18-landsholdet.

Brøndbys assistenttræner Claus Nørgaard annoncerede i starten af marts, at han ville stoppe i klubben til sommer, og nu har Nørgaard fundet nyt job.

Claus Nørgaard fortsætte således hos DBU, hvor han bliver landstræner for Danmarks U16- og U18-landshold.

- Jeg har været glad for de tre gode år, jeg har haft i klubben. Det har været spændende og lærerigt, og jeg har nydt at arbejde sammen med dygtige og inspirerende kolleger, siger Nørgaard til Brøndbys hjemmeside.

- Det er dejligt at have fremtiden på plads allerede nu, og jeg glæder mig til at prøve kræfter med cheftrænergerningen til sommer, men lige nu er mit fokus på Brøndby IF og forårssæonen. Jeg vil afslutte dette spændende kapitel på bedste vis, før jeg tager hul på det næste.

Nørgaard har været i Brøndby siden sommeren 2013.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

33 kommentarer

jesperda 13:48          
Har du det bedre nu? Kan du ikke lige nævne, hvilke trænere som er til at hente for DBU og som er bedre?
Job 14:03          
Ja selvfølgelig skulle han da hentes i Bundby, hvor ellers. Der er ellers mange andre klubber end Bundby, der gør et fantastisk ungdomsarbejde, mange andre steder, men problemet er, at de ikke arbejder i Bundby, så ingen arbejde i DBU.
Ja - der laves også godt talentarbejde i Aab, FCN, FCM, Lyngby m.fl., men de kan altså også noget i Brøndby: vi kan lige hurtigt tage et par landsholdsaktuelle folk, der har været inde over Bif´s ungdomshold: Andreas Christensen, Riza Durmisi, Daniel Agger, Pierre Emile Højbjerg, Michael Krohn Dehli, Jannik Vestergaard og Daniel Wass. Udvider vi kriterierne lidt mere, popper der hurtigt temmelig kompetente navne op...
MNH 14:08          
Så er der åbenbart frikvarter i skolen igen..

OT> Held og lykke til Claus Nørgaard herfra. Han virker udfra historierne ude fra Brøndby som en kompetent herre, og som én der har et godt tag på de unge ikke mindst. Lad os håbe for de danske talenters skyld at det bliver et godt match.
Pademann 14:10          
Vidner vel også om, at man har haft et trænerteamet bestående af u-trænere. Bliver dejligt med en helt frisk start til sommer!
Bløde babser 14:19          
Vidner vel også om, at man har haft et trænerteamet bestående af u-trænere. Bliver dejligt med en helt frisk start til sommer!
Det nye Brøndby; Version 14.
fodbøldsmølf 14:24          
Gad vide hvor langt trænere er villige til at rejse for et U-18 landstræner job ?
Ville en træner fra AGF eller Midtjylland gide at flytte til Djævleøen for sådan et job ?

Så er det formentligt nemmere at gå ind til naboen og fiske en træner. Specielt en der alligevel er på vej ud.
pejt 15:16          
Det kan man vist også sige om FCK, Lyngby, FCM, FCN mfl. ungdomsafdelinger . I bund og grund er der ikke mange talenter som har spillet i samme klub i gennem alle ungdoms årene. Det er et fåtal som har gjort dette. alle er flyttet til større klubber. Men "dejligt" endnu engang at tage en Brøndby træner. men det er nok fordi kulturen i Brøndby er nedadgående, hvor de andre er loyale over for deres klub
Tirsdag 21. maj
Mandag 20. maj