Luk

DBU henter U17-landstræner i FCK

| International | 4 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,10 3,55 2,25
Oddset 3,10 3,50 2,25
bet365 3,10 3,40 2,25

FC Københavns Head of Coaching, Kenneth Weber, er ny dansk landstræner for U16/U17-holdene, mens den tidligere Nykøbing-træner Jens Olsen er ny U18/U19-landstræner.

DBU har tirsdag offentliggjort to nye ungdomslandstrænere på herresiden, og her man blandt andet kigget mod FC København.

Her er 50-årige Kenneth Weber hentet ind som ny landstræner for U16/U17-landsholdene. Weber har siden 2014 været Head of Coaching, A+ træner og individuel træner i FCK.

Den tidligere Nykøbing FC-træner Jens Olsen er desuden blevet ansat som ny dansk U18/U19-landstræner.

- Dansk fodbolds U-landshold på herresiden er inde i en rivende udvikling, og vi præsterer bedre, end vi nogensinde har gjort. Vi glæder os til at komme i gang igen, og efter et langt og grundigt forløb har vi valgt Jens og Kenneth til at være en drivende del af vores fortsatte udvikling, siger DBU's talentudviklingschef, Flemming Berg.

- Begge trænere er fagligt dygtige, stærke personligheder og med evnen til at se i helheder. Jens og Kenneth bliver en gevinst for vores landstrænergruppe og i samarbejdet med klubberne.

Jens Olsen har fået en treårig kontrakt, mens Kenneth Weber er ansat på en toårig aftale, og de erstatter henholdsvis Henrik Clausen og Michael 'Mex' Pedersen.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren

4 kommentarer

MadsLeb 09:31          
Det er lidt træls, at der bliver hamstret så meget personale fra os i disse år..

Selvfølgelig cadeau til klubben for at udvikle kompetent personale, men man så da hellere at disse blev i organisationen. :-)
Sysmin 10:42          
Der er selvfølgelig mange perspektiver man kan tage i forhold til dette. For det første kan det i fremtiden være med til at få nye tanker og ideer ind i klubben, hvis man holder kontakten til disse mennesker og de en dag kommer tilbage. For det andet kan det at sende personale ud i verdenen også være med til gøre det netværk, som vi trækker på ved mulige spillerhandler, bredere. Men kan nu godt følge dine tanker MadsLeb - særligt Neestrup virkede som en spændende træner, der bragte noget andet ind i vores trænerteam...
dsl600000 11:21          
Kasper H, Jens T, Kenneth W og Søren H landholdene indtaget af Lyngby. Thomas Frank, Niels F og Johan L, Claus Frank kan også nævnes. Alle trænere igennem længere tid i Lyngby imponerende.

Mange tidligere Lyngbyer på a landsholdet. Imponerende arbejde de gør for Superligaens laves budget med afstand klasse.

Forza de kongeblå
Lifetec 16:01          
Jens Olsen har så vidt jeg ved også været træner i Lyngby. Stort tillykke til ham. Han gjorde et fantastisk stykke arbejde i NFC. Jeg havde gættet på han blev U21 landstræner efter han stoppede i NFC. Det lykkedes ikke, men nu får han så fornøjelsen af spillerne lige under. Håber han vender tilbage til NFC når han har hentet værdifuld erfaring i DBU. Held og lykke.
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar