Luk

DBU: Kunne have solgt 100.000 til hver kamp

| EM | 28 kommentarer

UEFA sætter ekstra billetter til salg til Danmarks EM-kampe, men efterspørgslen overstiger kapaciteten i Telia Parken. 

Onsdag åbner salget af EM-billetter til Danmarks tre gruppekampe i Telia Parken næste sommer for de medlemmer af landsholdets fanklub, der har flest loyalitetspoint. 

DBU meddeler tirsdag, at det bliver fans med 180 loyalitetspoint eller mere, der har førsteret til de i alt 7.500 billetter. 

Der vil være lodtrækning om yderligere 7.500 billetter til de tre kampe, og så meddeler DBU, at der kommer yderligere 2.000 billetter til salg til hver kamp på et senere tidspunkt. De går ligeledes til medlemmer af fanklubben. 

- Det er helt vildt at mærke euforien omkring Herrelandsholdet lige nu. Vi bliver kimet ned af glade mennesker, og fra mit bord virker det som om, at hele Danmark vil bakke holdet op og købe billetter. 

- Vi kunne formentlig have solgt 100.000 billetter til hver af de tre kampe. Desværre har Parken ikke plads til os alle sammen i denne omgang. Derfor synes vi det er mest fair, at de mest loyale landsholdsfans har forkøbsret til billetterne, siger DBU's fankoordinator Anders Hagen til dbu.dk. 

Læs hele DBU's melding om billetsalget her. 


Af Mikael Blond

28 kommentarer

Steph04 15:47          
Ser gerne at vi får et nyt national stadion ala Estádio da Luz med ca 65.000 pladser. Hvis AGF kan få doneret en halv milliard til et nyt stadion, så bør det også være muligt at skrabe pengene sammen til et nationalstadion der kan tilgodese os allesammen. Prisen vil formentlig ligge på ca 1.7 milliarder for sådan et stadion
MadsLeb 15:52          
Prisen vil formentlig ligge på ca 1.7 milliarder for sådan et stadion
Hvorfor ligger prisen formentlig på 1,7 mia.? Er det noget du har kendskab til? :-)

Og det er da muligt at AGF har fået doneret 500 mio, men så mangler der vel og mærket stadig 1,2 milliarder for at komme op på den pris du skriver. Det er immevæk ikke penge DBU lige står og har.
fodboldfan85 15:53          
Det hedder ikke Telia Parken til de kampe.
TR1986 15:54          
Ser gerne at vi får et nyt national stadion ala Estádio da Luz med ca 65.000 pladser. Hvis AGF kan få doneret en halv milliard til et nyt stadion, så bør det også være muligt at skrabe pengene sammen til et nationalstadion der kan tilgodese os allesammen
Det virker temmelig overkill. Hvis vi på et tidspunkt bygger et nyt nationalstadion, så bliver det højst 50.000-53.000 og det vil endda også være ret højt for et stadion i Danmark. Det at vi har kunne sælge 100.000 billetter til hver enkelt kamp ved EM er sikkert rigtigt, men det skal også ses i en kontekst af at det er et EM, som der formentlig går meget længe før vi kommer til at holde igen, hvis det overhovedet sker. Samtidig med at der også er mange neutrale tilskuere til vores kampe. Til de største, afgørende kvalifikationskampe vil vi givetvis kunne tiltrække tæt på de 50.000, men gennemsnitligt kommer vi næppe over de 30.000 og så vil det ikke give mening med et kæmpestadion. Et nyt stadion vil helt sikkert også skulle bruges til andre ting end fodbold hvis det skal løbe rundt.
Steph04 15:59          
Hvorfor ligger prisen formentlig på 1,7 mia.? Er det noget du har kendskab til? :-)
Det er hvad prisen på Da Luz ville have været i 2019. Det kan sagtens være det bliver dyrere.
Det virker temmelig overkill. Hvis vi på et tidspunkt bygger et nyt nationalstadion, så bliver det højst 50.000-53.000 og det vil endda også være ret højt for et stadion i Danmark
Syntes bare det er for lavt hvis vi skal fremtidssikre og have nogle af de store kampe til Danmark. Store EL eller CL kampe og store landsholdskampe. Landsholdet bliver formentlig endnu bedre i fremtiden og der kommer endnu større hype. DBU har sagt minimum 50.000
XSDU 16:00          
Derudover er der jo tale om en slutrunde, hvor der er 12 stadions i brug. Ret beset, burde Parken aldrig have været udvalgt. Den overgår på ingen måde Friends Arena i Stockholm.
Det er et fantastisk stykke lobby arbejde der er gjort, for at få EM til København, og al respekt for det.
Man skal bare huske at det er et udvidet EM i anledning af jubilæet, og at København formentlig ikke lige foreløbig igen, kommer til at huse en sådan turnering, eller blot enkelte kampe i samme.
Det vil som et absolut minimum kræve et delt værtsskab med et andet land. Og hvor mange vil reelt gå ind og se landsholdet "til daglig"?

65.000 er således at skyde langt over målet.
Niveauet i den gamle Idrætsparken før ombygningen og før der var noget som hed FCK, vil være passende.
Den gang var der tale om en kapacitet på ca. 45.000.
Kan man få sådan et stadion i dag, uden kontorbygninger, men i stil med Friends Arena, så vil det se RIGTIG godt ud, og der vil så kunne være en oplagt mulighed for at lave et fælles bud med Sverige på et EM, hvis Århus får deres stadion, som de nu netop har annonceret.
Liguria4321 16:00          
Vi kunne formentlig have solgt 100.000 billetter til hver af de tre kampe

Godt det ikke var muligt.
Vanvittig hysterisk hype, der ville være kommet ud af det ...
Mandag 9. december