Luk

DBU regner med ny U21-boss kort efter EM

| EM U21 | 15 kommentarer
DBU regner med ny U21-boss kort efter EM
Foto: Getty Images

DBU forventer at have en ny U21-landstræner klar kort efter EM, siger talentudviklingschef Flemming Berg til Tipsbladet.

Niels Frederiksen stopper som U21-landstræner efter EM for i stedet at rykke til Brøndby, og DBU er derfor på udkig efter en afløser.

Talentudviklingschef Flemming Berg fortæller til tipsbladet.dk, at processen stadig er i gang, men at DBU regner med en snarlig afklaring.

- Vi kommer ikke til at præsentere noget, før slutrunden er færdig, men det ville da undre mig, om vi ikke, meget kort efter den er færdig, er klar til det, siger Berg til tipsbladet.dk.

Danmark kan have spillet færdigt ved EM på søndag, hvis ikke holdet går videre fra gruppen. Slutrunden løber frem til 30. juni.

Flemming Berg har tidligere fortalt til bold.dk, hvilken type træner de leder efter. Den historie kan du læse HER.

Se Brøndbys Europa League-kvalifikation Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

15 kommentarer

TR1986 16:49          
Bud på hvem det bliver?
Sir Alex F 17:05          
Åge.
Jussi 17:21          
Eller Jon.

Men jeg tror ikke, at nogle af de to passer ind i Peter Møllers mindset om - og dette er bestemt for egen regning - at skulle passe ind i den røde tråd - som valget af Hjulmand kan tyde på.

Et eller andet sted kan jeg godt forstå, at man forsøger at sejle det skib, Olsen satte i søen. Ellers havde det jo været ligegyldigt.
Mr_bum 17:29          
Det kommer også an på, om DBU er villige til at købe nogen ud af deres kontrakter, for der er vel ikke så mange spændende danskere ledige pt. Det er selvfølgelig en mulighed at give jobbet til Wieghorst igen, så han kan få løn det næste år, eller at forfremme Henrik Clausen/Uffe Pedersen.
bruger 149036 17:32          
Jens Olsen ( tidligere Nykøbing FC) har tidligere været nævnt, men han mangler international erfaring.
Han er ellers dygtig i arbejdet med unge spillere.
Peter Nielsen 17:41          
Synes egentlig det ville være ok med Jon som U21-boss, men tvivler lidt på PM vil lade Åge køre solo indtil næste sommer. Det ville i hvert fald åbne op for en bredside af kritik som vel ikke er helt uberettiget.

Når det er sagt giver det da god mening både for Åge og Jon at se sig om efter hvad der er af muligheder allerede nu. Det burde være muligt at slippe fri af deres nuværende kontrakt når man har in mente at afløserne allerede er fundet og på kontrakt.

Hvis DBU ser noget fremtid i Jon ville jeg da også se at få skrevet med ham som U21 træner. Så må Hjulmand tage over som assistent på landsholdet indtil Åges kontrakt løber ud eller alternativt være midlertidig U21-boss indtil Jon tager over.
Lkc85 17:46          
Jon som u21 træner og hjulmand som ass for Åge giver god mening. Så kan hjulmand måske komme ind og sætte et lille aftryk allerede nu. Men så skal DBU også tro på jon som træner
Onsdag 17. juli
Tirsdag 16. juli