LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

DBU's EM-værter stopper efter massiv kritik

| bold.nyt | 19 kommentarer
DBU's EM-værter stopper efter massiv kritik
Foto: Getty Images
Både DBU og deres to nyligt ansatte EM-værter Pelle og David har været i strid modvind siden ansættelsen af de to, og nu trækker værterne sig, oplyses det i en pressemeddelse.

I sidste uge ansatte DBU de to FCK-tilhængere Pelle Eliokor og David Bastian-Møller, som står bag FCK-fansitet Copenhagen Sundays, som lokale værter for EM-slutrunden i 2020, hvor fire kampe spilles på dansk jord.

Men siden er kritikken haglet ned over både DBU og de to værter, da værterne tidligere på sociale medier har udtrykt sig i knap så flatterende vendinger om blandt andre Brøndby-fans, som de blandt andet kaldte 'imbecile', Kasper Schmeichel samt jokes om mørke personer.

Den store kritik har fået de to værter til at trække sig som værter, skriver Copenhagen Euro 2020 og DBU i en pressemeddelelse, hvor de to værter udtaler sig.

- Vores arbejde med EURO2020 kom meget hurtigt til at handle om vores personer, det var ikke meningen. Vi har en kæmpe passion for fodbold og så utrolig meget frem til arbejdet med EM på hjemmebane, som bliver en fantastisk begivenhed, siger Eliokor og Bastian-Møller.

DBU og Copenhagen Euro 2020 skriver i meddelelsen, at man ikke har været bekendt med de to værters skriverier inden ansættelsen, og konstituret direktør i DBU, Kenneth Reeh, er glad for, at værterne har valgt at trække sig.

- DBU ønsker at skabe et fællesskab på tværs af fodbold og i særdeleshed i det daglige arbejde med fodbold. EM på hjemmebane i 2020 er en kæmpe begivenhed og fest for alle.

- Da vi er blevet gjort bekendt med tidligere ytringer fra de to værter, som vi ikke kan stå inde for som organisation, er vi glade for, at deres fodboldhjerter har talt, og de har valgt at trække sig.

Hvem der skal overtage værtskabet, oplyses ikke i pressemeddelelsen.


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård
Mandag 22. april