Luk

De Bruyne: Har tidligere været længere bagud

| Premier League | 14 kommentarer

Infoboks

Manchester City - Atalanta
Champions League gruppe C (22/10)
bet365 1,16 7,00 15,00
NordicBet 1,23 7,60 13,00
Oddset 1,20 7,00 12,00

Kevin de Bruyne anerkender, at Liverpool ser stærke ud, men understreger, at Manchester City nok skal komme tilbage i guldkampen.

Manchester City har haltet en smule i starten af denne sæson og er fem point efter Liverpool i Premier League.

Kevin de Bruyne er dog ikke i tvivl om, at City, som i sidste sæson var endnu længere bagud, men alligevel blev mestre, nok skal komme i gang.

- Sidste sæson var vi syv point efter, sådan noget sker. Selvfølgelig vil vi gerne vinde alle kampe, men det er svært, siger De Bruyne ifølge Daily Express.

- Man må respektere sin modstander, når de gør det godt, og det gør Liverpool. De næste syv måneder bliver hårde, lige som det var sidste sæson. Sådan vil det altid være.

- Vi tabte kun fire kampe ud af otte i sidste sæson, hvilket er en god statistik, og vi kan stadig vinde denne sæson med samme antal point som i sidste.

- Dette er Premier League. Vi behøver ikke at vinde med 15 point ned til nummer to (Manchester City vandt med 19 point ned til nummer to i 2017/18-sæsonen, red.). Det er en hård liga, og det handler bare om at slutte øverst. 


Af Mikkel Nøhr

14 kommentarer

pibbles|FCBayern 10:36          
Forskellen er at nu er et hold foran jer som er lige så stabil, som jer selv. Så selvom det "kun" er 5 point, så er det 5 point som kan være dyre.
Busken41 10:39          
Manden har da skiftet holdning. Sidste år da de var 7 point bagud gratulerede han allerede Liverpool.
Mathews 10:52          
Til gengæld har City en langt bredere trup. En skade på én af nøglepositionerne hos Liverpool, og holdet er kraftigt decimeret. VVD, Fabinho eller Firmino ude i en længere periode ville være en katastrofe. City er stadig favoritter.
Poor Scouser Tommy 10:52          
City har stadig en fordel i trupbredden over en lang sæson. Men en rigtig god sæsonstart har det været for Liverpool.

Nu står vi så med fire udekampe i streg kombineret med europæiske kampe. Lad os se om nogle uger... Lige nu har Liverpool overhånden, men som vi så i sidste sæson, kan det hurtigt skifte frem og tilbage.

Det største håb må ligge i, at Citys defensiv er mere svækket, end man kan forvente, når man trods alt stiller med en engelsk og argentinsk landsholdsspiller centralt. Når Norwich kan score 3 mål, ser det ikke ligefrem dirkefrit ud.
Pep Guardiola 10:57          
Håber inderligt på at Pool tager den. Kan virkelig unde dem den succes.
Manden har da skiftet holdning. Sidste år da de var 7 point bagud gratulerede han allerede Liverpool.
Var det ikke i december de var 7p efter? Det er vel en ret afgørende forskel på pointforskelle om der er 33 runder igen eller 15? Trods alt..
RobertTheRobber 11:06          
City er stadig favoritter.
Det er godt nok en spøjs holdning. På den ene side er man bestemt ikke tilbageholdende overfor at fortælle alle hvor godt man synes sit hold er, på den anden side mangler man de balls det kræver at turde indrømme man deler favoritrollen.

Er det den gense blandt Liverpools fans? At City seriøst stadig er favorit over Liverpool?

Liverpool har set ufattelig stabile ud indtil videre, har decimeret modstanderne i ligaen og har en målscore på 15-4 efter 5 kampe, samtidigt med at City har smidt point mod nemme modstandere. Er man virkelig så bange at man ikke tør indrømme, at man i det mindste er lige så stor favorit som City? Det er sgu ærlig talt lidt kujon-agtigt.
HerbalAttraction 11:06          
Folk herinde: Liverpool vinder ikke. De er et godt hold men de bliver bløde i knæene når de bliver presset. Plus, held og lykke på etihad. Der skal i vinde for at tage trofæet og det sker næppe. Liverpool er et klassehold. men jeg er af den klare overbevisning at de sidste to års totale mestre stadig er bedre.
Søndag 20. oktober