Luk

De Gea: Alle har tiltro til Solskjær

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Liverpool
Premier League (20/10)
bet365 5,25 3,80 1,65
NordicBet 5,30 4,10 1,70
Oddset 5,00 3,90 1,67

David de Gea mener, at Ole Gunnar Solskjær har haft en massiv indflydelse på Manchester United, siden han blev udnævnt til cheftræner, og målmanden understreger, at man tror på manageren.

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær har ikke haft den bedste start på denne sæson, og det har fået flere til at lufte kritik af den norske manager, da United også endte sidste sæson i mindre overbevisende stil.

Men Uniteds spanske målmand David de Gea er meget tilfreds med Solskjær, der har gjort stort indtryk på truppen. Det siger De Gea til Uniteds hjemmeside.

- Fra det øjeblik han kom, har han vist tiltro til mig. Jeg synes, han har haft stor indflydelse på holdet, og jeg tror, vi har vundet ti eller 11 kampe, som vi har været bagud i. Alle har tiltro til ham, og det er det vigtigste, siger De Gea og fortsætter.

- Fansene er bag ham, og han er en manager, som kender klubben og folkene, som arbejder her, virkelig godt, og det er essentielt.

- Han viser også stor tro på de yngre spillere, og det er vigtigt for os.

De Gea fortæller desuden, at han synes United er blevet bedre i sit defensive arbejde, hvor holdet er blevet mere kompakt.

Manchester United-målmanden forlængede for nylig sin kontrakt med klubben, så den løber til 2023.


Af Jonas Dalgård

2 kommentarer

turbocharlie666 14:25          
Det tror jeg vi fleste United fans har, i hvert fald os, som ser genopbygningen af vores trup som en nødvendighed, da vi virkeligt har mange talenter løbende rundt i klubben.

Hellere tage et par år mere som middelklub og udvikle vores talenter endnu mere via førsteholdsfodbold, fremfor at blive ved at hente dyre gamle og afdankede spillere til tårnhøje lønninger, som gang på gang fejler.

Nej det skal være slut med den slags dumheder. Sanches i særdeleshed må siges at være det dummeste køb i klubbens historie, her hentyder jeg til hans løn, som er så vanvittig at man ikke skulle tro, at det var muligt, selv for ED at lave noget så hjernedødt. Er det ikke 3 gange så høj en løn som Pogba han hæver i måneden ? :D

Well jeg har i hvert fald ikke været så glad i længe og haft følelsen af, at vi er på rette vej, siden OGS kom til, og det at han forsøger ihærdigt at rense ud i truppen er fucking awesome :)

Til alle united fans, som konstant brokker sig, da de vil vinde titler, husk nu på, at vi har endnu et par år at løbe på ifht. Liverpool og deres 30 års mesterskabstørke ;D
FrancescoTotti 15:22          
Jeg er enig med dig. Jeg synes dog at det ser rigtig skidt ud hvis man fortsætter som man har gjort de sidste 4 kampe resultatsmæssigt. Det kan man vel ikke forsvare? Heller ikke selv om det er Solskjaer.
United bliver nødt til at score nogle flere mål, simpelthen.
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober