Luk

De Gea: Vi kan spille med om store titler i år

| Premier League | 9 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Atalanta
Champions League gruppe F (20/10)
Oddset 1,80 3,95 4,20
bet365 1,75 4,00 4,33

David De Gea tror på, at Manchester United kan spille med om både Premier League og Champions League i denne sæson med holdets nye spillere.

Manchester United har i sommeren hentet store navne til klubben.

Først blev Jadon Sancho officielt Manchester United-spiller, siden kom Raphael Varane til klubben, og så nåede Cristiano Ronaldo også at komme kort før, at vinduet lukkede i.

Tilføjelsen af de store navne får nu også United-målmand David De Gea til at vurdere, at holdet er godt nok nu til at kæmpe med om de store titler.

- Alle kampe er svære, vi vil kæmpe med om de store trofæer, prøve at kæmpe med om Premier League, Champions League, kæmpe med om alt, og jeg tror, at vi har holdet og spillerne. Jeg tror, at klubben er et godt sted, sider De Gea ifølge Sky Sports.

Tilføjelsen af Ronaldo har De Gea ligesom flere andre i klubben også fornemmet, og han mener, at portugiseren har en stor indflydelse både på og uden for banen, hvor han er et forbillede for alle omkring holdet.

Med ham mener den 30-årige spanske målmand, at holdet nu har mere erfaring.

- Lad os se, som jeg sagde, nu har vi en større trup, store spillere – spillere med erfaring som Cristiano, som Raphael, som mig, Juan Mata – vi har mere erfaring på holdet. Så lad os se, det kan blive et godt, vurderer De Gea.

United-målmanden lignede også selv en spiller tilbage i storform senest, da han snuppede Mark Nobles straffespark i overtiden mod West Ham, så United kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Efter fem kampe i turneringen ligger United på tredjepladsen a point med Chelsea og Liverpool, der også har 13 point.


Af Kristoffer Lind Pedersen

9 kommentarer

Armand 14:47          
er han virkelig ikke ældre? sygt nok.

der er da potentiale for decideret legendestatus. hvis han fortsætter en 5-6 år endnu på nvieau.
Niko22 16:01          
Selvfølgelig skal vi det. Alle hold har en svaghed, vores er 6eren. Hvor håber jeg inderligt at vi tager PL eller CHL - mest af alt for lukke munden på alle de United fans, der konstant kritiserer Ole for manglende taktisk forståelse. Manden er et taktisk geni og han har udspillet flere store managers med et forfærdeligt hold (psg, city, Chelsea mv). Han kan ikke gøre for, at awb trækker et dumt rødt eller lingard kikser en tilbagelægning, men det skyldes dårlig taktik fra Ole blandt medfans.
RickGrimes 16:21          
Men de mangler straffesparkene pga Klopp.. Hvad gør Ole G mon? Hvad er plan B ?
3.verdenskrig 16:34          
Armand
Hvilket niveau? Han er først lige kommet på banen igen denne sæson, men ellers enig
KiksetIndspark 18:42          
Med den trup bør de komme meget tæt på at vinde PL og CL. Sker det ikke og får de igen ingen trofæer, så må der sku en ny manager til. Det er jo en vanvittig trup særligt efter tilgangen af Ronaldo, der er garant for mål.
Armand 19:04          
niveau til at starte for manu? tæntke det gav sig selv.
3.verdenskrig 19:18          
Det gør det ikke når du skriver fortsætte med at holde niveau, nu hvor han lige har været bag Henderson
Mandag 18. oktober