Luk

De Guzman-hattrickhelt i Napoli-sejr

| Europa League | 0 kommentarer
De Guzman-hattrickhelt i Napoli-sejr
Foto: Polfoto

Jonathan De Guzman blev en overraskende hattrickhelt, da Napoli slog Young Boys 3-0. I gruppe I’s anden kamp sendte Sparta Prag Slovan Bratislava ud med 4-0.

Napoli led i seneste spillerunde et overraskende nederlag til Young Boys, så der var brug for point på kontoen, da returen her til aften stod på et temmelig tomt Stadio San Paolo.

Napoli dominerede i første halvleg, og især Lorenzo Insigne trængte sig på. Han forsøgte sig blandt andet med et forsøg fra egen banehalvdel, der ikke var langt fra, og et langskud, som Yvon Mvogo fistede over.

Men i første halvlegs overtid kunne Young Boys-målmanden ikke stille noget op. Jonathan de Guzman slog noget, der nok skulle have været et indlæg, men bolden sejlede ind over Mvogo og op i trekanten. 1-0, og så blev der fløjtet til pause.

20 minutter inde i anden halvleg satte Duvan Zapata en stribe modstandere og serverede bolden for de Guzman, der blev dobbelt målscorer.

Og tre blev det såmænd også til. Små ti minutter før tid var De Guzman igen søgt ind i feltet. Her samlede han en kikset clearing op og lagde den ind til 3-0, kampens resultat.

I gruppens anden kamp vandt Sparta Prag hjemme 4-0 over Slovan Bratislava. Dermed har både Sparta og Napoli ni point, Young Boys har seks, mens Slovan uden point er færdige i gruppen.


Af Kristian Anker-Møller

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober