Luk

De Jong håber ikke på Ajax-spillers Real-skifte

| International | 3 kommentarer
Highlights: Bilbao - FC Barcelona (La Liga)
Se målene her: Real Madrid-emne sprudlede for de hollandske mestre
De Jong håber ikke på Ajax-spillers Real-skifte
Foto: Getty Images

Infoboks

Barcelona - Real Betis
La Liga (25/08)
bet365 1,25 6,25 11,00
NordicBet 1,27 6,05 11,00
Oddset 1,25 6,00 10,50
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Frenkie De Jong håber ikke på at skulle stå overfor Donny van de Beek i en Real Madrid-trøje, og De Beek i stedet bliver i Ajax.

Flere af profilerne fra det Ajax-hold, som i sidste sæson tryllebandt fodboldverdenen, er efterhånden spredt til store klubber rundt i Europa.

Blandt andre er Frenkie De Jong endt i Barcelona, og han håber ikke, at endnu en Ajax-profil kan forlade hans tidligere klub.

Hans tidligere holdkammerat Donny van de Beek er nemlig heftigt sat i forbindelse med et skifte til Barcas ærkerivaler Real Madrid, og det håber De Beek ikke sker - men han vil glæde sig over skiftet på De Beeks vegne.

Det siger han i et interview med ESPN, ifølge AS.

- Jeg ville foretrække, at han blev i Ajax, for så ville jeg ikke have ham som modstander, og Ajax ville forblive stærke.

- Men hvis han rykker til Madrid, så ville jeg være virkelig glad på hans vegne. Han fortjener det, og han er en god spiller, siger De Jong og fortsætter om sin tidligere holdkammerat.

- Jeg er ret sikker på, at han har kvaliteterne. Det viste han sidste sæson i Champions League og særligt i knockout-fasen. Jeg synes, han har vist alle i Europa, at han har evnerne til at spille på det niveau.

Udover De Jong, er Matthijs De Ligt, Lasse Schøne, Rasmus Nissen Kristensen, Maximilian Wöber og Daley Sinkgraven smuttet fra Ajax.

De hollandske mestre har dog både forlænget med profilerne Dusan Tadic og Hakim Ziyech.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 24. august
Fredag 23. august