Luk

De Jong: Jeg scorer ikke 30 mål på en sæson

| La Liga | 6 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Real Betis
La Liga (04/12)
Oddset 1,47 4,60 6,50
bet365 1,44 4,50 7,00

Barcelonas midtbanespiller Frenkie De Jong erkender, at han forventer mere af sig selv, men man skal ikke vurdere ham på mål og assists, understreger han.

Frenkie De Jong har været ét af lyspunkterne for Barcelona i det seneste års tid, der har været udfordrende for den spanske storklub.

Den hollandske midtbanespiller fastslår, at man kan forvente mere af ham, men man skal heller ikke have overdrevne forventninger til hans statistikker.

- Jeg forventer mere af mig selv, det er helt sikkert, men jeg er ganske enkelt ikke en spiller, der scorer 30 mål på en sæson. Det kender jeg ikke nogen midtbanespillere, der gør, siger De Jong ifølge Marca.

- Jeg bør ikke blive vurderet på mine mål og assists efter en sæson. Det er overdrevet nogle gange, jeg er ikke i den bedste form i mit liv, men jeg har heller ikke været så dårlig.

- Jeg læste kritikken af mig efter Benfica-kampen, og ofte er sådan en kritik baseret på resultater udelukkende.

24-årige De Jong kom til Barcelona i sommeren 2019 fra Ajax. I denne sæson har han noteret sig to assists i otte kampe indtil videre.


Af Sara Margren

6 kommentarer

bruger 157518 07:38          
Du scorer heller ikke 3
MistGoose 08:24          
Det er jo heller ikke Frenkie De Jong som skal score mål?
GH99 08:57          
Jeg er ret sikker på, at han nok skal score 3 mål i denne sæson.
aloevgaard 10:26          
Vil nu også mene, at det er hans navnebror, Luuk, der står med målansvaret… om end han sikkert heller ikke formår at gøre det.
Pep Guardiola 11:59          
De Jong er i min optik en af de få ting Barca har kørende for sig. Der er ganske enkelt ikke en spiller på hans position jeg hellere ville have end ham. Alder, nuværende kvalitet og potentiale taget i betragtning, samt indstilling og måde at se spillet på kan jeg ikke komme på en mere ideel spiller for Barcas nye hold end ham. Formår Pedri at fortsætte sin udvikling har Barca 2/3 på midten klar til fremtiden. Eneste "problem" er at der er et stykke til en sådan midtbane vil peake.

Hans mål og assists skal gerne hæves en smule, men ser man på tidligere spillere i tilsvarende roller i Barca så var hverken Xavi eller Iniesta heller ikke dem som lavede flest mål eller assists. Det er ganske enkelt ikke rollen. Nu får man nok ikke en ny Messi lige foreløbig som laver 60 mål pr sæson så ansvaret for mål bliver nok mere fordelt på resten af holdet de kommende år og der skal de Jong også tage sin del. Men jeg tror aldrig man skal forvente 10-15 mål pr sæson fra ham.
MistGoose 13:32          
Vil nu også mene, at det er hans navnebror, Luuk, der står med målansvaret… om end han sikkert heller ikke formår at gøre det.
Tja, sidste sæson scorede Luuk skræmmende 4 ligamål mens Frenkie scorede 3.

Så det er ligefør at Frenkie er mere målfarlig end Luuk.
Lørdag 4. december
Fredag 3. december