Luk

De Ligt: Jeg tænkte for meget på at undgå fejl

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Juventus - Bologna
Serie A (19/10)
bet365 1,36 5,00 8,50
NordicBet 1,37 5,05 8,75
Oddset 1,35 5,00 8,35

Efter en svingende start i Juventus gik det op for Matthijs de Ligt, at han tænkte alt for meget på at undgå at lave fejl.

Matthijs de Ligt har fået kritik for sine præstationer i Juventus, og den hollandske landsholdsspiller erkender da også, at han i starten ikke spillede op til det niveau, han havde i Ajax i sidste sæson.

Der var ganske enkelt en mental barriere, der sørgede for, at han ikke præsterede, som han skulle – men nu har han efterhånden overvundet den barriere.

- Det vigtigste, jeg har lært, er, at jeg skal tro på mig selv. Til at starte med lagde jeg mærke til, at jeg havde meget travlt med ikke at lave fejl. Det skal man selvfølgelig aldrig, og jeg har aldrig spillet sådan, men i de første uger tænkte jeg alt for meget på det, siger Matthijs de Ligt ifølge nu.nl.

- Efter kampen mod Atletico Madrid satte jeg mig selv på plads. Jeg ville stå på banen med selvtillid igen. Så var der måske noget, der ville gå galt, men jeg ville være sikker på, at det ville gå bedre end før. Siden da er kurven gået opad, siger Matthijs de Ligt.

Matthijs de Ligt har spillet fem ud af syv kampe i Serie A, mens han har spillet begge Juventus' Champions League-kampe.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 17. oktober
Onsdag 16. oktober