Luk

Dean Smith-effekt gav Norwich anden sejr i PL

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Norwich - Southampton 2-1
Premier League
4' 0-1 Che Adams
7' 1-1 Teemu Pukki
79' 2-1 Grant Hanley

Dean Smith fik en sejr i sin Premier League-debut som manager for Norwich i en 2-1-sejr over Southampton, hvilket var klubbens bare anden sejr i sæsonen.

Norwich spillede lørdag eftermiddag første kamp under deres nye manager Dean Smith i Premier League, og de skulle se, om de kunne hente sæsonens bare anden sejr mod gæsterne fra Southampton.

Det startede med lyn og torden med mål i begge ender.

Først bragte Che Adams gæsterne foran med 1-0 på en lidt tilfældig assist fra Adam Armstrong, men da først Adams fik bolden inde i Norwich-feltet, afviste han forsvarsspillerne og lagde køligt bolden ind langs jorden.

Herefter udlignede Teemu Pukki så næsten lige efter på et flot hovedstød inde i feltet fra et lækkert Max Aarons-indlæg, og så havde holdene ligesom også advaret hinanden.

Den målrige start resulterede ikke i flere mål før pausen, men gæsterne indledte så småt et større pres på Norwich – uden dog at finde det forløsende føringsmål.

Med et kvarter tilbage var det så igen Pukki, der kom tæt på med et forsøg mod nærmeste stolpe ind i gæsternes målfelt, men Alex McCarthy sørgede for, at forsøget kun blev til hjørnespark.

Det indledte et Norwich-pres og på et nyt hjørnespark kom Grant Hanley først på bolden ved bagerste stolpe, og han headede hjemmeholdet på sejrskurs med lidt mere end ti minutter igen.

Det var nok til at sikre de tre point for Premier Leagues sidsteplads, som dermed forlænger sejrsstimen til to kampe i streg og fik en god start under deres nye manager.

Norwich ligger nu næstsidst i tabellen og har otte point, mens Southampton ligger 13'er med 14 point.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar