LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Debut mod Arsenal: Frank roser ung dansker

| Championship | 0 kommentarer
Debut mod Arsenal: Frank roser ung dansker
Foto: Brentford

20-årige Luka Racic startede sæsonen mod Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang i en træningskamp og sluttede af med Championship-debut for Brentford.

Da Luka Racic sidste sommer byttede FC København ud med Brentford løb han ind i lidt af en udfordring allerede efter kort tid i klubben.

Den på det tidspunkt 19-årige midtstopper kom med til en træningskamp på grund af et afbud, og modstanderen var ikke hvem som helst.

Arsenal havde således budt Brentford velkommen i det nordlige London, og Luka Racic kom ind og stod over for Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette – og det gjorde han godt, mener Thomas Frank, som nu er Brentford-cheftræner.

- Han kom over og blev kastet direkte ind i den kamp og gjorde det rigtig godt. Det var lidt af en velkomst til engelsk fodbold, siger Thomas Frank med et lille grin til bold.dk.

Er vokset

En plads i førsteholdstruppen blev det dog ikke til, da sæsonen for alvor gik i gang.

- Han har været på B-holdet, hvor han er vokset mere og mere, og det har været godt at se.

- Vi vidste hele tiden, at vi ville have ham tættere på holdet på et tidspunkt, men så fik han en skade og var ude i en periode.

Til sidst i sæsonen begyndte Luka Racic dog at banke på døren til førsteholdet, og i tredjesidste runde mod Millwall greb han chancen, da han blev smidt i ilden med en halv time tilbage.

Spændende stopper

I sidste runde fik han sågar fuld tid, da Brentford slog Preston North End med 3-0.

- Han leverede to fine, fine præstationer, som gør, at vi tager ham med i opstarten, og så er det op til ham at vise, at han vil være med i truppen.

- Han er en spændende stopper. Han er atletisk og hurtig og har en ro i sit spil, og så har han nogle rigtig fine kompetencer.

I kampen mod Millwall spillede Racic sammen med Mads Bech Sørensen i midterforsvaret, og de to kender hinanden fra ungdomslandsholdene.

Dansk makkerpar

Thomas Frank erkender, at det ville være lidt ekstraordinært, hvis de to på et tidspunkt kommer til at danne makkerpar i Championship.

- Det kunne være rigtig flot. Det kunne være en god historie. Jeg tror dog ikke, det kommer til at ske i den kommende sæson.

- Det handler ikke om alder, men konstellationen skal være rigtig. Det er to rigtig fine talenter, og det er op til dem at gribe chancen, siger Thomas Frank.

Mads Bech Sørensen spillede fast i den sidste del af Championship-sæsonen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 24. maj