Luk

Debuterende AaB-duo høster ros fra Friis

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - AaB
Superligaen Grundspil (27/09)
Bet25 3,15 3,60 2,24
YouBet 3,20 3,70 2,25
Oddset 3,00 3,45 2,35
bet365 3,25 3,40 2,15

Jacob Friis sender ros i retning af Pedro Ferreira og Daniel Granli efter deres debut for AaB. Cheftræneren regner med, at der også er et længere perspektiv i sidstnævnte.

Da AaB søndag spillede 0-0 mod Lyngby i 3F Superliga-premieren, var det med to nye ansigter i startopstillingen.

22-årige Pedro Ferreira startede på den centrale midtbane, mens fire år ældre Daniel Granli spillede den centrale stopper i AaB's trebackkæde, og cheftræner Jacob Friis roser de to efter deres debut.

- Pedro leverede rigtig fint. Jeg var i tvivl om, hvorvidt han kunne holde hele kampen. Han er kommet fra den her corona-nedlukning i Portugal og har ikke spillet en hel kamp siden starten af marts, så jeg var positiv over, at han kunne holde distancen.

- På mange parametre gjorde han det godt og hjalp holdet frem til en god præstation, siger Jacob Friis til bold.dk og tilføjer:

- Granli var stærk nede bagved, og han viste noget af det, som vi gerne vil se. Han er en spillende midtstopper, der tør have bolden. Han har en god fysik, som han brugte fornuftigt i duelspillet, så alt i alt var det også en rigtig fin præstation.

Mens Pedro Ferreira er hentet på en permanent kontrakt, er Daniel Granli lejet i AIK frem til nytår, men Jacob Friis regner med, at det kan blive til et længere samarbejde.

- Først og fremmest er der jo et perspektiv i, at han præsterer godt for os frem til jul, og selvfølgelig er der nok også et perspektiv på den længere bane, men det er ikke mig, der står for det, siger Jacob Friis med henvisning til sportschef Inge André Olsen, der ikke var tilgængelig til interview efter kampen.

AaB's næste opgave i Superligaen er på næste mandag, hvor AC Horsens gæster Aalborg Portland Park.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt
Fredag 25. september