Luk

Delaney: Har håndteret uventet bænkplads fint

| Bundesliga | 2 kommentarer

Infoboks

Inter - Dortmund
Champions League gruppe F (23/10)
bet365 2,25 3,50 3,10
NordicBet 2,26 3,55 3,30
Oddset 2,20 3,45 3,25

Dortmunds Thomas Delaney var ikke tilfreds med at sidde på bænken i starten af sæsonen, men føler, at han har håndteret situationen godt.

Thomas Delaney startede ude i en del kampe i starten af denne sæson, og bænkpladsen kom bag på Dortmund-spilleren.

Delaney forklarer, at han ikke var helt tilfreds med situationen, men føler, at han har håndteret det godt.

- Jeg var ikke tilfreds med starten, hvor jeg ikke fik minutter i de første kampe. Det havde jeg ikke set komme og selvfølgelig heller ikke håbet på, siger Delaney til bold.dk.

- Favre sagde, at der var en anden spiller, som gjorde det bedre end mig. Han forklarede mig, at jeg ikke havde spillet mig af, men at han bare mente, at andre gjorde det bedre. Det kan man jo ikke gøre så meget ved andet end at mase på, så det har jeg gjort.

- Jeg har siddet på bænken før, også i FCK, så jeg ved, hvordan man skal reagere. Man må holde næsen i sporet, og så skal man være der, når man får chancen.

- Jeg tror, jeg håndterede det meget fint. Jeg vidste, at der nok skulle komme en chance, og så var det om at slå til. Jeg spillede to gode kampe mod Leverkusen og Barcelona og har siden fået godt med minutter i benene.

Ikke ekstra motiveret til storkamp

Delaney var blandt banens bedste i 0-0-kampen mod Barcelona i Champions League og blev rost til skyerne af sportsdirektør Michael Zorc efter 4-0-sejren over Leverkusen.

Han mener ikke selv, at han var anderledes motiveret til de to kampe efter at have siddet ude.

- Jeg ramte et højt niveau mod Leverkusen, også i forhold til hvad jeg præsterer normalt. Jeg slog vist en rekord for flest bolderobringer, men sådan noget sker nogle gange, uden der er en egentlig årsag til det.

- Jeg vil ikke sige, jeg var mere motiveret den dag, fordi jeg havde siddet på bænken, men nogle gange går tingene bare op i en højere enhed, og det gjorde det den dag, som det har gjort for mig før mod Leverkusen.

Thomas Delaney har siden da fået godt med kampe, men han accepterer, at der vil komme en tur på bænken i ny og næ i så bred en trup som Dortmunds.

- Jeg er mere på holdet nu, men der vil stadig komme kampe, hvor jeg ikke er med, som for nyligt mod Werder Bremen. Jeg vil selvfølgelig spille alle minutter, men har også fuld respekt for, hvad det kræver at holde en trup kørende både fysisk og mentalt.

- Der vil altid være nogen, der ikke er tilfredse, og sådan er det i en stærk trup som vores, siger Delaney. 


Af Mikkel Nøhr

2 kommentarer

Batistuta4ever 14:20          
Tænk han var udset som kreatør i sine helt unge dage! DK´s bedste box til box spiller. Selvom lerager ikke er langt derfra.
SørensenCFC 22:01          
Lukas er god, men han er langt fra Delaneys niveau.
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober