Luk

Delaney: Ingen danske stadions som Parken

| International | 18 kommentarer
Yussuf Poulsen om sin målfarlighed: Jeg har fokus på at komme tidligt i feltet
Yussuf Poulsen om landsholdets offensiv: Jeg skal ikke være den enlige angriber
Robertson sender et projektil i kassen for Skotland: Cypriotisk målmand uden chance
Fra ude i kulden til inde i varmen: Pierre Emile Højbjergs comeback til landsholdet
Det kan Real Madrid-fansene glæde sig til: Se Luka Jović med overlegent mål for Serbien
Delaney: Ingen danske stadions som Parken
Foto: Getty Images

Thomas Delaney var glad for at være tilbage i Telia Parken, men ville gerne have givet fansene mere.

Stemningen var i store dele af fredagens landskamp mod Irland helt i top, og særligt Thomas Delaney modtog klapsalver og sang fra det nye stemningsafsnit til landskampe i Telia Parken.

Den 27-årige Dortmund-motor var da også glad for at være tilbage på sin gamle hjemmebane, som er noget helt unikt sammenlignet med andre danske stadions, fortæller han til bold.dk

- Det var skønt at være tilbage. Fuld Parken er noget specielt, som ingen andre stadions i Danmark kan. Det betyder også, at vi skal give noget tilbage, og det gjorde vi ikke her, siger Thomas Delaney og tilføjer, at han er skuffet over det ene point mod Irland:

- Det er selvfølgelig irriterende. Særligt i et fyldt Parken. Det er halvandet år siden, vi var her. Det ville være dejligt at give lidt tilbage.

Danmark havde ellers chancerne til at tage alle tre point i EM-kvalifikationskampen, men man kan ikke bare klandre de danske angriber, mener Thomas Delaney.

- Det er meget meget nemt at stå og sige, at angriberne bare skal score på det, de har. Jeg har også to, hvor jeg måske på en god dag sparker en af dem ind. Det vigtigste er, at vi i og for sig kontrollerer kampene og skaber det, siger han og fortsætter:

Det mål, vi får imod os, er bare svært at gøre noget ved. Men vi fokuserer på det. Vi ved godt, at vi måske underpræsterer på målscoringen. Det er også et issue for os.

Svaret skal dog ikke findes i manglende selvtillid oppe foran, forklarer den tidligere FCK-anfører.

- De har rigeligt med selvtillid. De render rundt og dribler, og Dolberg laver tunnel. Jeg tror ikke, at de mangler noget på den front, siger han og tilføjer:

- Man kan ikke sige, at vi ikke er gode nok. Vi har Yussuf, der har scoret masser af mål i år, Nicolai (Jørgensen red.) har været topscorer i flere ligaer og Braithwaite har scoret i Leganes. Det handler ikke på den måde om kvalitet, men om de der små ting, som ingen af os rigtig kan sætte ord på.

Thomas Delaney og resten af det danske landshold møder mandag aften Georgien i Telia Parken.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anders Borup

18 kommentarer

jesperyellow 07:40          
Måske et forsøg på en stikpille til Brøndby..??
Pudsig timing og malplaceret kommentar, da Danmark jo har Parken som nationalarena no.1. Derfor logisk at Aarhus, Odense osv aldrig får den samme atmosfære.

I klubregi kan et fyldt Brøndby Stadion dog sagtens matche Parken.
Orlaj 07:54          
Vil give ham ret i at parken er den største. Og selvfølgelig kan man få vild stemning, jo flere mennesker samlet et sted.... Meeeen lad vær at kald landsholdet god stemning. Er røvsygt til landskampe. Alt for meget bølge, popcprn samt hr og fru Danmark der gerne vil mærke stemningen. Er sku en flad oplevelse... Uanset hvilket stadion landsholdet spiller på.
skarre 08:28          
I en periode hvor landsholdet mangler folkelig opbakning er det vel ikke den skarpeste kommentar.

For mig døde Parken da man gjorde d-siden til en kontorbygning
CopenhagenNoice 08:53          
Lad nu være med at hoppe på disse agurketidsoverskrifter! Og jesperyellow, måske DU gerne vil have at det er en BIF stikpille?
Han har udtalt det er dejligt at spille landskamp i en fyldt parken. Og da det er nationalarenaen, er det vel det?
schmede 09:16          
Man skal godt nok være et følsomt og ømskindet gemyt, for at få stikpiller til en eller anden klub ud af det.
Efter laaang tids fravær er spillerne tilbage i Parken, her møder de størst opbakning og stemning og kan derfor bedst lide at spille der (og publikum til en landskamp består af folk fra alle dele af landet og er ikke kun fck fans). Thomas Delaney er lidt ærgerlig over, at man så ikke kunne gøre det til en fest mod Irland, for publikums skyld.
Kick and rush 09:50          
Som århusianer vil jeg da klart helst se landskamp i Parken. Ingen diskussion.
pibbles|FCBayern 10:42          
CopenhagenNoice:

"...som ingen andre stadions i Danmark kan"

Dog vil jeg sige, at Roliganbevægelsen er i tilbagetog og stemning, selvom Parken er fyldt er den bløde mellemvare. Dog er Danmark ikke det eneste land der har det problem.
Onsdag 19. juni
Tirsdag 18. juni