LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Dele Alli vil nå næste niveau med Tottenham

| Premier League | 10 kommentarer
Highlights: Uniteds kollektiv overvandt Tottenham i FA-Cup-semifinalen
Playmakernes første halvleg! Eriksen og Pogba arkitekter bag to mål
Dele Alli vil nå næste niveau med Tottenham
Foto: Getty Images

Infoboks

Liverpool - Tottenham
Premier League (31/03)
bet365 1,60 3,80 5,75
NordicBet 1,62 4,30 5,80
Oddset 1,60 4,10 5,50
Stream Tottenham – Crystal Palace på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Spillere og trænere i Tottenham skal ikke stille sig tilfredse med det niveau, holdet er på nu, mener Dele Alli, der har ambitioner om at nå næste niveau.

Tottenham har i de seneste sæsoner været en fast bestanddel i top fire-kampen i Premier League, men profilen Dele Alli er ikke tilfreds endnu.

- Vi ønsker ikke at stå stille og sige, at dette er vores niveau. Vi skal blive ved med at forsøge at opnå mere, gøre det bedre og forbedre os hver sæson. Det synes jeg, vi har gjort indtil nu, siger han til Sky Sports.

Alli kom til klubben i 2015, og siden da har han været glad for den udvikling, holdet har været inde i.

- Man kan se den retning, klubben går i. Vi går helt sikkert i den rigtige retning i øjeblikket og forbedrer os hvert år.

- Vi har en fantastisk manager og et godt ungt hold, som er sulten efter succes, så det er spændende tider for Tottenham, siger Dele Alli.

Tottenham ligger nummer fire i Premier League med syv point ned til Chelsea på femtepladsen.

Stream Tottenham – Crystal Palace på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

10 kommentarer

tue69 07:55          
Spændende. Jeg skal ærligt indrømme at jeg havde Alli som min favorit som den første til at forlade Tottenham af profilerne (foruden Alderweireld), men måske ikke alligevel.

Derudover enig med Alli. Kan man holde på stjernerne så ser det virkelig godt ud for Spurs. Jeg kan godt være lidt i tvivl om, hvorvidt det er muligt at holde fast, når de store spanske hold eller PSG kommer løbende.
bruger 151878 08:06          
De kommer tættere og tættere på, i hvert fald i Europa... Premier league er aldrig til at forudse?
Travhesten 08:22          
@tue69
De store spanske - måske, men der er vel ingen spillere med respekt for sig selv, der gider den franske liga, hvis de har niveau til PL og La liga.
tue69 09:03          
De store spanske - måske, men der er vel ingen spillere med respekt for sig selv, der gider den franske liga, hvis de har niveau til PL og La liga
Jeg skal ikke kunne sige hvorvidt Alli eller hans klubkammerater ikke gider den franske liga, men man kan vel ikke længere sige, at den franske liga ikke har tiltrækningskraft. Pengene har vel lidt at sige i det store spil, trods alt.

Om det så skyldes manglende selvrespekt skal jeg ikke kunne sige, men der er da trods alt sket mærkeligere ting i fodbolduniverset, end at en stor spillet har fravalgt de store spanske for at skifte til Frankrig. Vi skal vel egentligt ikke så langt tilbage før vi sidst så et eksempel herpå.
Jaws 09:58          
Det er altid meget flot, når folk kan udtale sig på andre menneskers vegne og konkludere at handlinger og valg handler om manglende selvrespekt. Den psykologiske indsigt er imponerende.
Der Grüne 10:41          
Derudover enig med Alli. Kan man holde på stjernerne så ser det virkelig godt ud for Spurs. Jeg kan godt være lidt i tvivl om, hvorvidt det er muligt at holde fast, når de store spanske hold eller PSG kommer løbende.
PSG skal til gigant-torskegilde hos UEFA på fredag og forklare hvorfor de ikke har brudt FFP-reglerne ved at skyde otte mia. arabiske oliemilliarder efter spillere. Deres trup er p.t. dyrere end Reals. Hvis de bliver mødt med sanktioner i form af transfer-stop eller ban fra europæisk fodbold, er PSG det mindst oplagte sted for Alli at tage hen.

Sagen starter som nævnt på fredag.
Mazm 11:22          
Tænker også at det som spiller må være spændende at skulle spille på det nye White Hart Lane fra næste sæson.
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts