Luk

Luk

Dembele-agent: Vi lader os ikke stresse

| La Liga | 7 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Villarreal
La Liga (22/05)
Oddset 2,05 3,95 3,20
bwin 2,00 3,90 3,25
bet365 2,00 4,20 3,25

Ousmane Dembele vil ikke efterkomme Barcelonas ønske om at tage stilling til klubbens kontrakttilbud hurtigst muligt. Det fastslår hans agent.

Ousmane Dembele er inde i sit sidste halvår af kontrakten, og dermed risikerer Barcelona at miste en spiller, som de gav 780 millioner kroner for i 2017, kvit og frit.

Barcelona afkræver Dembele et hurtigt svar på klubbens tilbud, men det kan de godt glemme alt om ifølge Dembeles agent, Moussa Sissoko.

- De sætter os under pres, men det virker ikke på os. Det kan være, de kan presse andre agenter, som har et tæt forhold til Barcelona. Det har jeg ikke, så jeg forsvarer kun spillerens interesser, siger Sissoko til RMC Sport og understreger, at der er et stykke vej til en endelig beslutning.

- Vi ved ikke, hvad der sker. Barcelonas ledelse er ved at lade Ousmane glide dem af hænde helt selv Fra start har vi været villige til at forhandle, selvfølgelig med visse betingelser, men vi har aldrig smækket døren i for en forlængelse.

24-årige Dembele har 129 kampe for Barcelona på cv’et.


Af Casper Baunsgaard

7 kommentarer

Chris4700 17:59          
"Jeg forsvarer kun spillerens interesser"...
Han forsvarer intet andet end sin egen forhåbning om en stor fed sign-on bonus når Dembele gratis skifter til en anden klub som er villig til at give kæmpe løn.
Desværre har Barca rent sportsligt ikke rigtig råd til at lade ham sidde på bænken det næste halve år. Men vel ris til egen røv, med tanke på hvordan skiftet fra Dortmund kom i hus
mohamed the king nr1 18:06          
Haha der er fandme mange pimps i agentverdenen, helt absurd med de lønninger de får, for at være mellemmænd nutildags. Så det er klart, manden ikke stresser. Men som pointeret længere oppe, "ris til egen røv".
DetSmukkeSpil 18:28          
Kæmpe flop. Videre med ham til den næste uheldige klub som satser på det uforløste talent, men ender med en høj løn til en skrøbelig spiller, som kun tager sit talent seriøst, når der skal forhandles kontrakter.
no name 19:27          
Barcelona høre klogt i ikke holde på ham. Hvis de gerne vil være en topklub igen. Håbløs spiller har intet bevist og kan virkelig ikke se ham i en topklub, for han har intet bevist. Generelt er der for mange franske spiller med kæmpe talent, som ikke bliver forløst. Mange af sem er desværre bare for arrogante og kræver kæmpe hyrer. Dembele, Martial, Pogba etc.
Gshock 19:38          
problemet er vel mere at skulle lade så stor en investering gå gratis.
Han er jo skadet det meste af tiden.
Slettet(541732220402) 19:51          
Agenter er virkelig et kæmpe problem i dagens bold verden.
Osho 21:12          
agenter pengeer virkelig et problem i dagens bold verden
Torsdag 19. maj