Luk

Luk

Dembele fortsat i skammekrogen i Barcelona

| La Liga | 19 kommentarer

Infoboks

Ousmane Dembele er igen blevet udeladt for FC Barcelonas kamptrup, som tørner sammen med Alaves søndag i La Liga, efter klubben har meddelt ham, at han skal væk.

Når Barcelona senere søndag skal til Vitoria Gasteiz for at møde Alaves i La Liga, bliver det igen uden Ousmane Dembele, da han ikke er blevet udtaget til kamptruppen.

Dermed ligner det, at Barcelona-ledelsen holder fast i, at Dembele ikke kommer til at spille for klubben igen efter den seneste tids drama om en manglende kontraktforlængelse.

Barca-sportsdirektør Mateu Alemany udtalte blandt andet, at de har besluttet, at de ikke vil udtage ham igen, da Dembele ikke længere er engageret i klubben.

Det er dog en holdning, som Dembele ikke selv kender til, da han altid har været passioneret i Barca-trøjen, og derfor skal man ikke afskrive ham endnu.

Det kan I læse mere om her.

Hvis man ser nærmere på Barcelonas trup, kan man også begynde at tage den danske klaphat frem, da Martin Braithwaite igen er blevet udtaget efter sin lange skadespause.


Af Raymund Nelausen

19 kommentarer

Stagger Lee 10:37          
I skammekrogen? Han har valgt ikke at fortsætte i Barca, fordi han vil have en kontrakt, men ikke vil/kan give. Når man ikke gider være der, så skal man ud. Det er meget simpelt.
Tziki 10:59          
I den forfatning Barcelona er i, burde man nok overveje at bruge sine bedste spillere. Der skal trodsalt opnås nogle resultater, hvis de skal have chancen for at spille CHL næste sæson.
Maradona-Messi 11:09          
@Tziki: Som udgangspunkt er jeg enig, men problemet er, at Dembele ikke har hovedet i Barca og derfor ikke er en af deres bedste spillere. Det har været så tydeligt i de sidste par kampe, at han kører et egotrip for at skaffe sig en ny kontrakt... men et andet sted end Barca. Han skaber for meget uro og derfor er det helt rigtigt at udelade ham af truppen.
The Goat 11:49          
Folk er efter spillere når de nægter at spille fordi de vil videre og bruger argumentet om at man har en kontrakt man skal forholde sig til. Derfor synes jeg det er usympatisk af en klub ikke at bruge en spiller der er motiveret eller ikke underpræstere.
Det har været så tydeligt i de sidste par kampe, at han kører et egotrip for at skaffe sig en ny kontrakt
Har han ikke altid været sådan? Meget egocentreret i sit spil?
Chelsea93 12:19          
Det klinger så hult at Barca fans bare ser ham som syndebuk. Selvfølgelig vil manden sgu da have hvad han føler han er værd. Hvordan kan man retfærdiggøre at gå ud og bruge 300-500 millioner på transfers, men samtidig bede klubbens spillere om at gå ned i løn grundet dårlig økonomi. Come on. Håber at se ham England, han har aldrig rigtig levet op til potentialet grundet skaderne.
Maradona-Messi 12:24          
@The Goat: Hvis Dembele havde været topmotiveret samtidig med at han stadig ville væk, så er jeg enig med dig. Men han er ikke topmotiveret og skaber langt mere uro end godt er. For jo, typer som ham er, og skal nok være, egoistiske, men i de seneste kampe har det jo taget vildt overhånd. Han slipper konsekvent ikke bolden, dribler HELE tiden, skyder på alt og har ingen returløb. Med andre ord sætter han sig selv over holdet og den går ikke, Granberg! Han skal ikke have lov til at bruge Barca som et udstillingsvindue.
Maradona-Messi 12:36          
Chelsea93: Man er jo ved at genopbygge klubben, hvor man bl.a. tager fat i de kontakter, hvor spillerne er voldsomt overbetalte... hvilket vil sige næsten hele truppen. At en gennemsnitlig spiller i vore dage koster fra 200 mio og opad kan Barca jo ikke helt gøre for. Det er jo bl.a. de "nyrige" klubbers skyld med deres tilførsel af mellemøstlige, russiske og kinesiske penge!
Fredag 27. maj