Luk

Dembele risikerer Clasico-karantæne

| La Liga | 5 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Sevilla 4-0
La Liga
27' 1-0 Luis Suárez
32' 2-0 Arturo Vidal
35' 3-0 Ousmane Dembélé
78' 4-0 Lionel Messi
87' 4-0 Ronald Araujo
88' 4-0 Ousmane Dembélé
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Ousmane Dembele riskerer mere end én kamps karantæne for sin udvisning mod Sevilla og kan dermed misse El Clasico om tre uger.

Barcelona tog søndag en flot 4-0-sejr over Sevilla, men der var malurt i bægret i slutningen af kampen, da både den unge debutant Ronald Araujo og Ousmane Dembele blev udvist.

Der var tvivl om Dembeles udvisning, da den første melding gik på, at dommer Mateu Lahoz udviste ham for sit andet gule kort, men i dommerrapporten fremgår det, at det var et direkte rødt.

Lahoz skriver i sin rapport, at Dembele havde gestikuleret med armene tæt på dommeren og sagt til ham, at han dømte meget, meget dårligt.

Det takserede Lahoz altså til et direkte rødt, hvilket meget muligt kan give mere end en spilledags karantæne og dermed vil holde Dembele ude af de kommende kampe mod Eibar og Real Madrid.

Araujo har også karantæne i de to kampe, mens Gerard Pique sidder ude mod Eibar, da han efter otte runder allerede er oppe på fem gule kort.


Af Mikkel Nøhr

5 kommentarer

BabaGanoush 08:48          
Fair nok med endnu et gult kort, men et direkte rødt har jeg altså svært ved at se ud fra situationen. Andre tanker?
Rasbak 09:07          
Andre tanker er, at ingen udover dommeren og Dembele ved hvad der blev sagt i situationen ?
Hvis Dembelé har brugt et tilpas svinsk sprogbrug, så er rødt jo på sin plads.

Andre tanker er at det er totalt hjernedødt af Dembelé at optræde så uprofessionelt. Han har haft mere end svært ved at få spilletid - dels på grund af skader. Nu sidder han så ude igen. Monstertåbeligt.
Baudie 09:38          
Han må næsten have sagt noget mere og andet end at dommeren dømmer meget meget dårligt. Det kan vel ikke give direkte rødt?!

/Baudie
Skaks 10:33          
@Rasbak

Teknisk set har du ret, hvis det dog ikke lige var fordi der stod mindst en håndfuld spillere mellem dommeren og Dembele, som vel også har hørt noget :)

Man må dog formode, at det dommeren skriver i hans indberetning også er det, der blev sagt.

Han skulle eftersogende have skrevet, at Dembele havde sagt, at han dømte virkelig virkelig dårligt, mens han fægtede med armene.

Tænker det er armenes fægten der har provokeret for meget. Var tydeligt på tv at armene blev fægtet kraftigt rundt
Ljoninho 18:05          
Det er vel fordi han med den kommentar direkte siger, at dommeren er dårlig til sit arbejde? - Havde han nu stillet spørgsmålstegn ved dommeren istedet ala. "Hvad dømmer du det for?" så tror jeg ikke der var sket noget.

Og så er det jo altid helt og aldeles forskelligt hvordan de forskellige lande tolerer sprogbrug osv. overfor dommerne - Er det i Tyskland du får gult kort hvis du rører dommeren?.. også selvom det er venligt ment som f.eks. et klap på skulderen!
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober