LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Dennis Sørensen stopper karrieren

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Dennis Sørensen stopper karrieren
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

Se Kosovo - Danmark

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
35-årige Dennis Sørensen stopper sin aktive karriere, der blandt andet bød på seks sæsoner i Energie Cottbus og fem A-landskampe.

Offensivspilleren Dennis Sørensen har i en alder af 35 år valgt at stille støvlerne på hylden og indstille sig karriere efter denne sæson i Lyngby.

- Dennis er et skoleeksempel på en erfaren spiller. Han er altid topseriøs, og han har givet alt, han havde til træning og kamp. Eksempelvis kom Dennis tilbage fra vinterferien i den bedste form, jeg nogensinde har set en aldrende spiller være i. Han smadrede alle vores yngre spillere i træningen og hævede på den måde gruppen, siger Lyngby-træner David Nielsen til klubbens hjemmeside og tilføjer:
 
- Dennis har med sin store erfaring og menneskelige kvaliteter løftet hele vores setup. Han vil blive savnet i klubben, og uanset hvilken vej han vælger nu efter karrierestoppet, så vil han være en person, som er eftertragtet. Vi skylder Dennis en stor tak og ønsker held og lykke, og vi er glade for, at han kan slutte karrieren af med at vinde 1. division og en oprykning til Superligaen.

Sørensens CV tæller perioder i FC Nordsjælland og FC Midtjylland, inden han var seks år  - heraf to i Bundesligaen - i Energie Cottbus samt afsluttende to år i FC Vestsjælland og et i Lyngby.

Sørensen nåede også fem landskampe.

Se Kosovo - Danmark Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts