Luk

Derby hyrer ex-landstræner til bestyrelsen

| Championship | 3 kommentarer

Infoboks

Championship-bundproppen Derby har hyret Steve McClaren til bestyrelsen, og han skal hjælpe klubben ud af dens nuværende krise.

Championship-klubben Derby står midt i en stor omvæltning med et trænerskifte og en ny ejer, og derfor har klubben nu ansat en rutineret herre til bestyrelsen.

Den tidligere engelske landstræner Steve McClaren er således blevet ansat som teknisk direktør samt rådgiver for bestyrelsen, meddeler Derby.

59-årige McClaren har senest været træner for Queens Park Rangers, og han har også stået i spidsen for klubber som Newcastle, Twente og Wolfsburg - ligesom han har haft to perioder i Derby.

Derby har af EFL fået grønt lys til at blive overdraget til Derventio Holdings, som er ejet af Sheikh Khaled, der er fætter til Manchester Citys klubejer.

- Vi er henrykte over at få Steves hjælp og støtte på dette kritiske tidspunkt. Hans kendskab, erfaring og akademiske kvalifikationer bliver uvurderlige for os. Jeg er sikker på, han vil bidrage markant for os, siger direktør Stephen Pearce.

Derby skal også have ansat en ny manager, efter Phillip Cocu er blevet fyret, og Wayne Rooney har overtaget midlertidigt.

Derby ligger sidst i Championship efter 12 runder.


Af Sara Margren
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar