Luk

Derby overraskede mod topholdet fra Swansea

| England | 0 kommentarer

Infoboks

Derby - Swansea 2-0
Championship
4' 1-0 Colin Kazim-Richards
37' 2-0 Kamil Jozwiak

Derby vandt onsdag aften 2-0 over Swansea efter en drømmestart. En meget vigtig sejr for holdet, som er under stregen i Championship.

Onsdag aften tog Derby imod Swansea i Championship. Swansea har gang i en flot sæson, hvor de med en sejr i opgøret kunne rykke på fjerdepladsen i tabellen. 

Hjemmeholdet fra Derby er derimod placeret som de tredjesidste i tabellen efter en meget svingende sæsonstart. Holdet kunne dog spille sig tættere på holdene lige over stregen med en sejr.

Hjemmeholdet fra Derby fik en drømmestart på kampen, da Colin Kazim-Richards bragte holdet på 1-0 efter fire minutter.

Efter en fin kombination på et frispark fik Kazim-Richards sat en lang tå på og bragte hjemmeholdet i front.

Herefter fortsatte Derby med at være i teten og det gav også pote før halvleg. For efter 36 minutter kom Derby yderligere i front efter en fremragende scoring. 

Kamil Jozwiak tog et fremragende træk på kanten af feltet efter et gennemspillet angreb, inden polakken smækkede bolden over i det lange hjørne til 2-0. 

I løbet af anden halvleg forsøgte Swansea at komme tilbage i opgøret, mens det var tydeligt, at Derby meget gerne vil køre den sikre sejr i hus.

Swansea fik dog ikke reduceret i opgøret. Derfor tog Derby en overraskende sikker sejr på hjemmebane, hvilket dog stadig betyder, at holdet er lige under stregen i Championship.


Af Theis Fischer Brandt
Tirsdag 9. marts
Mandag 8. marts