LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Derby-sejr sendte Galatasaray til tops

| Super Lig | 10 kommentarer
Derby-sejr sendte Galatasaray til tops
Foto: Getty Images

Med en 2-0-sejr over Besiktas overtog Galatasaray førstepladsen i den bedste tyrkiske række tre runder før målstregen.

Der var et brag af de helt store i Tyrkiet, hvor Galatarsay tog imod lokalrivalerne Besiktas. To klubber som fortsat rækker ud efter mesterskabet.

Med sejr kunne værterne fra Galatasaray spille sig på førstepladsen på bedre målscore end Istanbul Basaksehir, og kort inden pausen tog hjemmeholdet første skridt mod toppen.

Med et par lynhurtige afleveringer gjorde hjemmeholdet Besiktas rundtossede, og til sidst kunne lejesvenden Henry Onyekuru trille bolden i mål til 1-0.

Ti minutter efter pausen fordoblede Galatasaray ved Fernando, som stødte frem fra sin midtbaneposition og i to forsøg lykkedes at passere Loris Karius i Besiktas-buret.

Det blev sidste søm i Besiktas’ ligkiste, og med sejren er Galatasaray ny etter i den tyrkiske Superlig. Der resterer tre runder, heriblandt et brag mod toerne Istanbul Basaksehir.
 

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Baunsgaard

10 kommentarer

Gino77 20:19          
Nøj hvor jeg håber Gala bliver mestre, Basaksehir må simpelthen ikke blive mestre, sådan som de er finanseret af kommunen og regeringen. Det kan lyde lidt mærkeligt når jeg holder med Fener, men ærligt heller Gala eller Besiktas end Basaksehir.
klauzito 20:45          
Basaksehir er vel Erdogans klub. Men hvad slags klubber er de tre store Istanbul klubber?? Arbejderklubber eller rigmandsklubber, er de tilknyttet noget politisk??
Gino77 20:56          
Gala er en universitets klub, hvor man holder ånden fra deres universitet gående den dag i dag, samtidig er det klubben som har en bred vifte af fans i hele Tyrkiet , deres største sympatisør kommer fra den østlige befolkning.

Fener vil gerne kalde sig Atatürk´s klub og samtidig mene at de er hele Tyrkiets klub, men det er den slet ikke i forhold til Gala. Undersøgelser viser dog at de 2 klubber har næsten 20 mill tilhænger hver i Tyrkiet.

Besiktas er en ren arbejder klub og selv om de i de sidste mange år har ligget foran Fener, så er rivaliseringen mellem Gala og Fener noget helt andet og derved bliver de tredje hjul.

Alle 3 klubber lever på nåde af at næsten ikke at betale skat(for det generelt eftergiver) og Indtil FFP trådte i kræft levede klubber på rigmændende som gad at poste penge i.

Besiktas er så den klub der har været bedst til tilvende deres økonomi efter dette, derefter Gala og Fener hænger dog langt i sølet og dette kan man også se på de spiller der er blevet købt i år og resultater er derefter.
Murat 21:33          
Synes ikke man kan sige at Besiktas har tilvendet sig særlig meget. Pepe smuttede pga problemer med løn betalinger osv og selvom de sælger spillere for dyre penge hjælper det dem vidst ikke
Murat 21:33          
Dejligt med endnu et mesterskab btw
Gino77 21:45          
Murat jeg siger ikke at de har klaret det, bare klaret det bedst blandt de 3 klubber. Besiktas har selvfølglig stadig mange problemer , men sådan som det ser ud nu, er det dem der har klaret sig bedst ved at omstille, gør bedre brug af unge tyrker derved mindre omkostninger. Men lad os da håbe at Gala og Fener følger trop og sørger for at tyrkisk fodbold kommer op af det sorte hul de er i.
gala95 00:00          
Hvordan er Fener Atatürks klub? Alle klubber heriblandt også Besiktas mener de er Atatürks klub. Fener er vel bare en gruppe der slog sig fri fra Gala i de tidligere dage? Galas orginale farver er endda de farver som Fener bruge den dag i dag.
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj